Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

Ce fel de "club" a frecventat Emil Boc atunci când a fost filmat in fundul gol?

joi, 16 februarie 2012


Se pare că nu s-a spus totul despre filmul cu "Emil Boc gol"....
Intr-adevăr, informatia este că fostul prim-ministru Emil Boc a fost filmat la vestiarul unui club de fitness, insă unele surse au lăsat să "transpire" faptul că acela NU este un vestiar al unei sali de sport sau ceva asemanator, ci vestiarul unui club de "masaj erotic"! Se pare că acel club privat este situat intr-o locatie semi-centrală din Bucuresti, local frecventat in mod obisnuit de persoane cu bani foarte multi, insă cu o ... orientare sexuală mai ... neobisnuită, ca să zicem asa!
Sursele de care vorbim spun că maseurii oferă la cerere si un altfel de "tratament" clientelei masculine care cere asa ceva si plăteste foarte bine. Noi vă prezentăm informatia asa cum ne-a parvenit si vă lăsăm să judecati dvs.

4 comentarii

Homo spunea...

Ce buci are! Ca de femeie cu celulita! Bleahhhhh!

20 februarie 2012 la 07:40
ALINA spunea...

ESTE FORTE URAT , EU NU AS FACE DRAGOSTE CU EL NICI PENTRU UN MILIARD . ALINA

20 februarie 2012 la 12:30
CRISTINA spunea...

IMI ESTE GREATA DE EL . Cristina

20 februarie 2012 la 12:34
Anonim spunea...

Un carnat de maimuta!

24 februarie 2012 la 05:33

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: