Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

Pînă şi Petre Roman a vrut să-l bage în puşcărie pe Traian Băsescu

miercuri, 6 aprilie 2011

În aceste vremuri tulburi, infestate de imoralitate, minciună, de neruşinare dusă pînă la absurd, totul este posibil. Hoţul îl acuză pe omul cinstit şi justiţiar; mincinosul face din negru alb şi invers; trădătorii de ţară îi acuză pe patrioţi - şi aşa mai departe. Un caz de crasă neruşinare îl reprezintă Traian Băsescu.

El iese ca proasta satului pe Postul Naţional de Televiziune şi debitează nişte enormităţi, care fac să-i joace în cap ochii ăia ca două bile de biliard. Cum, nu ştiţi cine este Traian Băsescu? Este cel care a distrus Flota românească şi a vîndut la preţ de fier vechi mii de kilometri de şină de cale ferată. Dar cîte blestemăţii n-a făcut acest vagabond din port, profund imoral, mincinos, hoţ de mare calibru? Dar, să revenim la ceea ce a debitat într-o recentă emisiune a Televiziunii. Derbedeul a spus că Ion Honcescu, şeful Departamentului de Control al primului-ministru, ar fi luat sume mari de bani de la S.C. „Petromin“ S.A. Constanţa şi i-ar fi dat Partidului România Mare (?!). Mare hahaleră mai este acest Băsescu ! Măi, Băsescule, tu eşti aşa cum te arată numele. Adică răspîndeşti în jurul tău numai repulsie. Ce probe ai tu că domnul Ion Honcescu a făcut o asemenea ilegalitate? Şi apoi, tu vorbeşti de cinste şi corectitudine? Tu eşti un monument de incompetenţă şi un campion al jafului din Patrimoniul Naţional.

Pînă şi şeful tău, fostul prim-ministru, Petre Roman, ţi-a atras atenţia asupra incompetenţei şi prostiei de care dai dovadă. Îţi mai aduci aminte de rezoluţia pusă de el pe o adresă pe care i-ai trimis-o la data de 3.04.1991, cu nr. 1897/5, prin care îi cereai 683.000 de dolari ca să poată fi eliberată nava „Hercules”, arestată în Canalul de Suez, ca urmare a prostiei tale? Să-ţi împrospătăm noi memoria.

Iată texul lui Petre Roman, scris pe adresa respectivă, care ne-a parvenit chiar de la ministerul pe care l-ai pus la pămînt: „Dl. Băsescu, cei vinovaţi să fie judecaţi! Dumneata eşti direct implicat! Nu statul repară incompetenţa şi hoţia!“. Deci, e clar, nu? Traian Băsescu îi acuză pe alţii de ilegalităţi, fără un minimum de bun-simţ! El, care a adus imense daune Economiei Naţionale! Dar nici despre alte găinării nu scoţi o vorbă, domnule Băsescu! Îţi aducem noi aminte. În luna octombrie 1995, ai participat la F.P.S., la concursul de manager, împreună cu domnul Caraian, pentru ocuparea postului de director general al „Petromin”. Concursul a fost cîştigat de domnul Caraian, respectiv actualul director general. N-ai fost în stare nici lucrarea să ţi-o faci. Te-ai făcut de rîs, întrucît aceasta era întocmită de domnul Toanchină, fostul director. Acest fals era dovedit şi de faptul că i-ai şters numele, iscălind dumneata în locul lui. Ce ruşine, Băsescule!

Iţi promitem că ne vom ocupa, din nou, de dumneata, publicînd, cît de curînd, şi alte matrapazlîcuri pe care le-ai făcut.

2 comentarii

Anonim spunea...

Heheheh! ai facut proiectul asta ca sa postezi d-alea gen wikileaks dar ai invitat pe unul care posteaza cu DOMNUL in sus si in jos! cine citeste filosofia lui?
cucu!

6 aprilie 2011 la 11:32
a fi spunea...

Pun pariu pe un suc natural de fructe ca daca vei citi astfel de articole, nu vei regreta citusi de putin, ba chiar imi vei multumi ! Pentru ca genul Dezvaluirilor wikilieaks sint ca hatzisurile din padure in care exista riscul sa te ratacesti, daca nu ai o viziune de ansamblu ori sa-ti acresti sufletul vazind cit de ciudata e Gradina lui Dumnezeu !Adica vei ajunge sa nu mai vezi padurea din cauza copacilor sau deshertul din pricina firelor de nisip !
Ei, ce zici, te prinzi la acest pariu ?
P.S. Cei care citesc aceste articole cu siguranta nu sint cuci, ci oameni inteligenti !

6 aprilie 2011 la 21:24

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: