Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

Cadouri de Paşte de la Băsescu pentru.... "fiul său"

miercuri, 6 aprilie 2011

Pe surse: Traian Băsescu a fost vizitat,  a doua oară în mai puţin de o săptămînă, de Anca Boagiu, însoţită de Ionuţ, cel despre care toata lumea spune ca este fiul presedintelui.

După ce la sfîrşitul săptămînii trecute Anca Boagiu a trecut într-o vizită de lucru pe la „tati”, pentru a pune la punct planul privatizării CFR Marfă, ocazie cu care a fost însoţită şi de baiatul care vroia să îşi vadă tatăl, marţi seara, la Vila Lac 2, în jurul orelor 20, situaţia s-a repetat.

De data aceasta, vizita nu a mai avut ca scop o afacere patronată de Basescu, ci a fost una cu scop strict familial, care a avut loc la invitaţia lui. În cursul zilei de marţi, pe la orele 14, acesta i-a telefonat ministrei Transporturilor şi a stabilit să vină seara la Vila Lac 2, pentru a discuta ceva, dar i-a menţionat expres să îl aducă şi „pe ăla micu”. În fapt, "locatarul" de la Cotroceni le-a pregătit cîte o surpriză atît copilului, cît şi mamei sale. Cu ocazia sărbătorilor pascale, care se apropie, cei doi au primit cîte un cont la o bancă din Elveţia, în care se aflau 500.000 şi, respectiv, 1 milion de euro. Contul de 1 milion de euro i-a fost dăruit lui Ionuţ şi are clauza de a  putea fi întrebuinţat de acesta la împlinirea vîrstei de 20 de ani, iar cel de 500.000 de euro i-a fost făcut plocon Ancăi Boagiu. Cei trei au stat împreună aproape 2 ore, timp în care au discutat nimicuri, iar marinarul pensionar s-a bălăcit în piscină, împreună cu tanarul. Sursele noastre spun că Maria Băsescu este plecată discret, în aceste zile, din ţară, la Paris, pentru cumpărături de Paşte şi trebuia să revină la domiciliul conjugal miercuri sau joi seara
sursa

1 comment

Anonim spunea...

.....domnilor, daca se stie CONCRET despre aceste lucruri, ma intreb DE CE NU se iau masurile penale contra acestor mizerii ????? Pina CIND se tot doreste VOIT a ascunde aceste lucruri ???? Oameni buni intrati de pe strada si rezolvati problema cum ati rezolvat-o si cu ceusescu..........poate aveti si o arma pe undeva.........

7 mai 2011 la 06:05

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: