Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

Alertă de război?

luni, 27 februarie 2012

Conform unor surse din cadrul Serviciilor Secrete, baza americană de la Mihail Kogălniceanu (jud. Constanţa) va fi implicată, în luna martie, într-un exerciţiu militar, care se pare că simulează un atac asupra Iranului. Exerciţiul va fi executat în cooperare cu o altă bază militară americană, cea din Kîrgîzstan, o fostă republică sovietică din Asia Centrală, ambele amplasamente fiind considerate plăci turnante” în cazul declanşării unui atac asupra Iranului.
 La exerciţiu vor participa şi forţele aeriene israeliene, ale căror aeronave vor ateriza şi decola de la cele două baze. Am mai aflat că operaţiunile respective vor fi coordonate de portavionul USS Harry S şi au ca scop interceptarea unor rachete şi simularea unor misiuni de bombardare a unor ţinte stabilite, similare cu apărarea iraniană”. În plus, flotila de avioane care vor decola şi ateriza, atît la cele două baze militare (cea din Dobrogea şi cea din Kîrgîzstan), precum şi de pe nava ce va coordona exerciţiul, va executa antrenamente deasupra Mării Roşii şi a Mării Mediterane. De remarcat că exerciţiul ce urmează a avea loc în luna martie, la o dată încă necunoscută, este al treilea de acest gen, care are loc în România, implicînd cooperarea unor forţe NATO cu cele israeliene, ceea îi face pe cei mai mulţi specialişti ai Serviciilor Secrete româneşti să concluzioneze că Iranul va fi atacat în această primăvară, iar baza militară de la Mihail Kogălniceanu va juca un rol-cheie. Rămîne de văzut care va fi reacţia Rusiei, a Chinei şi a altor ţări.

5 comentarii

Anonim spunea...

America ar putea ataca Iranul pe 20 Martie 2012. Ce inseamna data de 20 Martie???

Pt a arata de ce exista posibilitatea ca pe 20 martie 2012 Iranul sa fie atacatat de America, incerc sa amintesc tuturor cand a fost atacat Irakul in 2003, pe data de 20 martie, apoi Libia a fost atacat anul trecut tot pe 20 Martie 2011, de ce?

Data de 20 martie este cunoscuta in Calendarul Druidic ca "Ajunul lui Ostara" o data la care oamenii practicau sacrificii umane, pt a reinnoi viata pamantului, adica fiinta reptiliana Gaia este adorata de catre Masonii si Illuminati, iar tot in 2003 ca exemplu razboiul s-a sfarsit brusc pe 1 Mai, de ce? pt ca data de 1 Mai este cunoscuta in Calendarul Druidic ca "Noaptea Mondiala a Mestecenilor" sau BALTANE care a fost numita asa dupa "Sfanta" Walburga care era zeita pagana a Fertilitatii.
Din 20 Martie pana pe 1 Mai ritualul pagan cere sa oferi sange pamantului si sa reinnoiesti viata Zeitei Fertilitatilor.
Ce alta perioada de timp este mai potrivita pentru a incepe un razboi sangeros decat exact in zilele sacrificiului ritualic si sa-l sfarsesti cand acesta se termina?
Aceste informatii sunt socante, insa cine doreste sa le cerceteze au internetul la dispozitie, pt ca totul merge pana in vremurile antice, in stransa legatura cu religiile oculte.
SUA astazi este controlata de ocultism din aceasta cauza se afla in razboi cu Orientul Mijlociu. Ce inseamna toate astea?
Totul face parte din planul neintrerupt de declansare al celui de-al treilea razboi mondial si de instaurare a Noii Ordini Mondiale si a Noii Religii Mondiale.

27 februarie 2012 la 06:09
Anonim spunea...

Excelenta conexiune!

27 februarie 2012 la 22:42
Anonim spunea...

ce ti-e si cu lumea asta...........

28 februarie 2012 la 01:54
Anonim spunea...
Anonim spunea...

Aveti o imaginatie bogata si apoi din sursele voastre Wikileaks dezvoltati ceea ce credeti voi mai fratilor mergeti la munca si lasati prostiile ca de prostii suntem satui. De 2000 de ani tarile cele mai mari si importante si-au continuat politica asupritoare deci nu este ceva nou iar ce se intampla cu Iranul era de asteptat pt ca acolo se invarte petrolul logic.Sunt de acord ca Orientul Mijlociu a inceput sa fiarba de ceva vreme dealtfel sa nu uitam ca Jihadul a fost declarat oficial de catre musulmani contra tuturor religiilor asta inseamna ca ne putem astepta oricand la noi atentate si dezastre umane.Din pacate religia este cea mai buna solutie de manipulare a maselor, a fost din totdeauna, acum ordinea evenimentelor ce vor veni nu o stie nimeni chiar daca veniti cu speculatii

7 martie 2012 la 01:36

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: