Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

Băsescu pune la cale o nouă strategie pentru salvarea PDL

joi, 19 aprilie 2012

Reîntors miercuri în Bucuresti, Traian Basescu i-a convocat, în jurul orelor 21, la Vila Lac 2, pe Vasile Blaga si Sebastian Lazaroiu, cu care a  baut pîna la miezul noptii. Cei trei au servit doua sticle de whisky, în circa trei ore, si au pus tara la cale. În mintea lor, aburita  de alcool, urmatoarea perioada este decisiva pentru supravietuirea PDL, ei sperînd ca scorul formatiunii sa fie, la alegerile locale, de aproximativ 18%.

Începînd de saptamîna viitoare, Vasile Blaga va trece la validarea listelor cu propunerile PDL de candidati pentru toate primariile si consiliile locale din tara, mai putin Bucuresti, unde situatia ramîne sub controlul Elenei Udrea.
Cei trei au avut si o discutie, pe telefonul special,  cu Virgil Magureanu, caruia Traian Basescu i-a cerut sa pregateasca o operatiune de discreditare a lui M.R. Ungureanu, astfel încît schimbarea lui dupa alegeri sa vina pe un teren pregatit din punctul de vedere al opiniei publice.
Sursele noastre spun ca, în momentul decisiv, "Sarpele cu Ochelari" va arunca pe piata documente si informatii compromitatoare pentru cel ce poarta numele de cod "Cap de Cactus".  Se pare ca dezvaluirile vor fi legate de anumite aspecte ... ciudate... din viata intima a lui MR Ungureanu! ( click pe link pentru detalii)
Am mai aflat ca Blaga nu a facut nici o referire cu privire la întîlnirile si discutiile pe care le-a avut, în ultimele zile, cu Ilie Sîrbu si Victor Ponta.

1 comment

Anonim spunea...

(ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,strategia mea este "Schimbarea la Fata a Romaniei!"

5 februarie 2013 la 04:48

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: