Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

ANONYMOUS: Informaţii secrete despre SIE şi SRI (traducerea mesajului original)

marți, 14 februarie 2012

 TRADUCERE:
Mihai Răzvan Ungureanu "d0x lulz"
Acest fişier se va concentra mai ales pe conexiunea Ungureanu de la bănci, este afiliere cu organizaţia secretă, SIE, legătura dintre el şi Israel şi de ce el este un jucător-cheie în politica de astăzi. D0x va include, de asemenea, Intel, care ne-am pe el ca şi averea lui, în modul în care multe bănci din România el este şi cât de mult puterea lui a ajuns!
Alte lucruri pe care am promis: restul “băieţii deştepţi”, care au guvernat România şi serviciilor secrete a lungul acestor 20 de ani sau aşa, tot de la comunismul a căzut. (Sau are el cu adevarat?) Suntem pe cale de a afla.
Acum, înainte de a ne proiecta în prezent, noi trebuie să învăţăm mai întâi trecut. Deci, cum de multe organizaţii au fost create şi sunt încă activi astăzi în România?
Ei bine, nu e SRI, SIE, SPP, STS, Apararii Nationale de informaţii generale, care are doua structuri, DGIPI şi DGIA. Asta e informaţiile noastre oficiale. Vorbind neoficial, sunt un cuplu mult mai jurul ei. Mai mic, dar eficient. Noi ştim cel puţin unul care se spionează pe ofiţerii propriu.
Şi nici nu vorbim despre faptul că serviciul de respingere, care a fost pentru ministrul de Justiţie o câţiva ani în urmă, care s-au demolat cu totul şi pus sub covor, nu pentru a fi discutate din nou. Oh, nu, vorbim despre grupuri de active.
Totusi, sa nu te off-track aici, acest lucru se va concentra în principal asupra SRI şi SIE. De ce aceste două? Deoarece ei sunt cel mai mare, cel mai bine finanţate şi echipate, chiar dacă, nimeni nu va recunoaşte aici, dar hei, du-te şi întreabă, Cristian David, dacă nu ne cred.
Statisticile actuale din a lui Anon noastre au relevat faptul ca SRI are in jur de 12.000 de persoane care lucrează pentru organizaţie. În ceea ce priveşte SIE merge, se are în jur de 3.200-4.000. O celui de al treilea, DGIPI are peste 3.000. Aceste numere au tendinţa de a fluctua. Cadrul serviciilor secrete romanesti, nu au obiceiul ciudat de a pune în oameni de incarcare pentru o perioada mica de timp, hrănindu-i informaţii false, apoi le ardere. Caz s-ar aplica la fostul director SIE, Cătălin Harnagea, dar, de asemenea, Claudiu Săftoiu, acelaşi rang.
Un alt om demn de remarcat a cita, ar fi Ioan Stan, ex-preşedinte al Parlamentului, care a fost pus sa ma uit peste toate serviciile secrete din tara. El a făcut clar faptul că au fost în viaţă “ori” secretos. Şi că cele mai multe ori a avut, de asemenea, nici o idee de ceea ce se întâmplă în interior. Acest lucru ar trebui să-l clar pentru toată lumea cât de greu a fost de a găsi tot ceea ce şi de a pune piesele împreună.
OK, să începem cu unele lucruri uşor de …
Nume complet: Mihai Razvan Ungureanu
Data naşterii: 22 septembrie 1968
Varsta: 44 merge de 45
Locul nasterii: Iasi
Casatorit? – Da
Sotia: Daniela (au un fiu împreună)
Studii: Liceul de Matematica si Fizica, Costache Negruzzi din Iasi
Realizari: El a excelat cu clasele de top atunci când a terminat în 1987
În 1988 devine student la Universitatea Alexandru Ioan Cuza (din nou, din acelaşi oraş, 1990-1992) şi secretar executiv la Asociaţia Internaţională a Studenţilor de Istorie din Budapesta-Bruxelles din 1990-1993.
ACUM vă rugăm să urmaţi această cale aici, cauza este esenţial pentru ceea ce e să vină, el a absolvit stăpânul său în Studii Ebraice la Oxford pentru Studii Iudaice şi ebraică şi în 2004 a luat doctoratul în istorie modernă, la aceeaşi universitate a început. Amintiţi-vă acest <<!
_______________________
hai un pic mai serios ….
Cariera sa in politica, deoarece înainte de poziţia sa actuală de prim-ministru: Din 1998-2001, el a îndeplinit datoria sa de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, fiind mai târziu, numit director general – emisar al Pactului Regional Europa de Sud-Est de de Stabilitate. (Din 2001-2003) şi coordonator adjunct al Iniţiativei Europa de Sud-Est Europene, pentru scurt SECI,. (2003-2004). Ambele cu sediul central la Viena.
Stare de avere în România:
- 17.000 de euro într-un singur cont (care vrea să ghicească banca .. e destul de usor, centrală română ……)
- 29.400 lei română într-un alt cont
- Are 2 credite, atât în ​​2006, se pare, din nou, unul în lei română şi alta în euro.
datoriilor curente: 46.726 români lei / 84.500 euro. Primele una trebuie să fie plătite până în 2021, iar celălalt de 2031.
(Am incercat regăsirea de informaţii de operaţiunile sale şi am fost un pic speriat de ceea ce am vazut pare ca cineva a avut dreptate când a spus că acest lucru arata ca contul dvs. bancar spion tipic sef.. Unul in valuta este de ţări şi altul în euro, tot ceea ce a ţinut o sumă minimă de bani). Toate din aceasta este de fapt doar o glumă proastă, nu numai nu există tranzacţii mici din conturile bancare sale, dar, chiar şi bani arata ca jailbait. Cum poate el avea doar aproximativ în jurul valorii de 30.000 lei numai români, atunci când salariul său este peste dublu faţă de care şi de la alte său “de locuri de muncă”, de la Universitatea din Bucureşti, el devine 28.574 lei română. În cazul în care se duc banii? În cazul în care nu le stoca? Nu el a mers doar cu tot ce banii în numerar?
- În conformitate cu înregistrările noastre el, ca director al SIE a încasate de la SIE, un salariu de 66.147 in 2010. În 2011, care a fost aproape sa dublat. El a primit, de asemenea, 2.000 de lei de la Adevarul Holding,.
- Se pare că el nu are masina personala
- El are unele imobile şi terenuri private, dar ultimul a fost cumparat de la 2007. Deci, din nou, în cazul în care nu banii lui merge, dacă nu în conturile bancare lui?!
- Un teren de 5000 de metri patrati in regiunea de Nistoreşti dobândite în perioada 2003-2004
- Un teren agricol de 20.000 de metri patrati pe teritoriul Slobozia (el a primit prin donaţie, în 2010)
- Un teren de 4.200 de metri pătraţi în Voluntari, în apropiere de casa sa de 283 de metri pătraţi, cumpărat înapoi, atât în ​​anul 2007.
- Un apartament de 42 de metri pătraţi, în oraşul Iaşi, cumpărat în 1996.
notă * încasări soţiei sale, în aproximativ 45.000 lei romani din Institutul Clinic Fundeni, dar, de asemenea, 356.000 lei de la romani “cabinet medical” pentru OMV AG Viena.
La momentul actual, este aproape imposibil pentru noi să atingeţi în sale off-shore conturile şi vezi ce este acolo sau dacă are chiar orice conturi active, din 2012 de către el însuşi. Totuşi, având în vedere trecutul lui, avem două fire, în locuri pe care el le-ar avea, dacă el nu. SUA / Austria. Banuiala noastra spune ca am putea fi dreapta. Noi vom tine la curent pe acest lucru.
Oricine vrea să-l contacteze, îl puteţi găsi aici:
(Oh dreapta, aproape am uitat cu lista de proprietăţile sale de mai sus, el trăieşte într-un apartament frumos în jurul valorii de Piaţa Victoriei, în sectorul 1/Bucharest)
Pentru relaţii publice – formati 1006
(Acces în persoană se face prin strada Paris, de la intrarea C, de la Palatul Victoria)
Program: Luni – Vineri 09:00 – 16:00
Dacă nu doriţi să aşteptaţi aici este linia directa: +40-21-314-00, +40-319-15-64
Fax: (021) 313.98.46
Pentru un Registre General: dial 1288
Semnarea petiţii: dial 1903
E-mail: drp@gov.ro
Puteţi verifica-l mai mult pe aici: www.guv.ro
Exista, de asemenea, ceva ce ne simţi că trebuie să spunem: A existat un pic de confuzie in ultima vreme pe net, cum el, Ungureanu este fostul director al SIE. Aceasta este incorect. El încă este responsabil acolo şi în acelaşi timp, prim-ministru din România.
Discuţiile de agenţi secreţi infiltrarea băncile, şi o mai bună încă de bănci s-au le-Cercetasilor pentru o securitate mai bună a fost un subiect bine discutat cu câţiva ani în spate, dar am facut un pic de săpat aici şi acolo şi am aflat că acest lucru a fost se întâmplă din anii ’90. Acum, ceea ce oamenii trebuie să ştie despre acest lucru: primul off, dacă vom urma traseul, se duce direct pentru a le cere fiecare dintre noi pentru mai multe detalii, pentru mai multe informaţii privind tranzacţiile noastre, asupra a ceea ce exact ce facem cu banii noştri şi cum l-am gestiona. Acest Să le urmări fiecare mişcare, mare sau mic în ţară şi ştiu în orice moment, atunci când România va avea o scurgere de bani, atunci când, în cazul în care, chiar si la ce ora. Cum este acest ajutor, vă întreb? Uşor. Ele pot prezice pe piaţa noastră. Să spunem, de exemplu, ca investitor “X”, vrea să se mute bani sa de a pune “B”. Spion notifică HQ şi l-au urmări, ei analizează mutarea că persoane şi dacă ceva s-ar putea merge prost, acestea pot imobiliza întotdeauna tranzacţia sub un pretext oarecare până când sunt gata să folosească efectiv că Intel pentru propriul lor beneficiu.
Ai crede că acest lucru ar fi de fapt util pentru noi românii, dar, de fapt, este destul de contrariul, dacă în 2006 am avut câteva sute de investitori mari, în 2008, chiar înainte de accident economice globale, investitorii noştri au făcut la jumătate, şi în prezent acestea sunt doar o mână plecat. (10-15, din care jumătate sunt români), nimeni nu avea încredere în guver nostru. mai, care vrea să ghicească de ce acum?
Cum de a începe toate acestea? Ei bine, de la începutul anilor 90, desigur.
Nu au fost întotdeauna spioni corupte din aceste agenţii, dar ceea ce este mai deranjant este faptul că o mulţime dintre ei au fost, de asemenea, oficiali de rang înalt, cum ar fi directori generali sau.
Să sape ceva ce nu veţi găsi că on-line uşor, sau în ziare oricum.
Ex-General SRI, Ovidiu Soare. trimis în judecată de către DNA, pentru mai multe acte de corupţie, unul dintre acestea fiind vanzarea de agenţiile proprie foarte Intel la alte persoane pentru câştig personal. O altă ameninţare reală, a fost că el a cerut Lucian Ovidiu Tender (diferit Dude), care a lucrat la Biroul Prezidenţial, pentru a pune o vorbă bună pentru tatăl său în curs de upgrade de la colonel la general doilea la comandă. Din nou, suntem uimiţi de modul în care un director real al agenţiei de spionaj cel mai puternic ar fi jucării cu sistemul doar pentru aşa ceva. (Cine vrea pentru a verifica aceste informaţii special, va trebui să meargă la Curtea de Justiţie, Trial & şi să le cereţi personal pentru fişierele sau pentru a obţine în lor online server privat, oricare dintre acestea este mai rapid pentru tine).
Există mult mai multe interacţiuni cu aceste două oficiali şi alte mari, plus preşedintele actual, la Ion Iliescu timp, dar nu avem timp pentru asta acum. Sunt toate lulzy destul de deşi. Alte oficiali corupţi de mare au fost: colonelul Dumitrache, el a fost comandant al SRI Prahova, alături de locotenent-colonelul Daniel Bucur înapoi, atunci când directorul a fost de Corneliu Paltanea. Cei doi din urmă au fost arestaţi în afaceri ilegale de petrol, de extracţie de 340 de tone de “aur negru” în oraşul de la Ploiesti rafinăriei de la Astra Romana. Toate din aceasta a fost parte dintr-o operaţiune mai mare, care au stabilit pentru furt de petrol. Ei au fost de lucru la timp cu preşedintele de ulei Petrom, Ioan Popa..
Point este, din nou în anii 90, în cazul în care aceşti agenţi secreţi numai din pentru ei înşişi, pentru propriul câştig, pentru a vinde în ţara lor, dar ce se intampla in prezent? Oh, bine, acum este chiar mai complicat.
Recall, cum i-am spus să-şi amintească de Studii Oxford Ungureanu universitare? Ei bine, aici e lovitura. Ei au venit la îndemână în obţinerea-l unde este astăzi. Cum de vă întreb? Hmm, aici e şocant, în curând, la ştiri, nu poate mâine, dar când l-au dau seama, de asemenea, vor difuza cum toate băncile noastre actuale au fost preluate de către Israel. Toate glumele deoparte pentru o secundă, chiar dacă se spune Shimon Peres, atunci suntem înşurubate într-un fel sau altul: http://www.youtube.com/watch?v=6eJPk810QVw
Faptul că el spune că atât de lipsită de griji, cum Israel a “cumpărat”, Ungaria, Polonia, România, în ultimul timp, etc Manhattan este doar un pic prea ireal, dar în acelaşi timp, extrem de lucid. Acum, aţi început pentru a obţine conexiunea încă asupra a ceea ce se întâmplă cu serviciile secrete actuale din România sau nu trebuie să se scurgă tot? Aici vom da o altă şansă de a obţine aceasta. Ungureanu a merge la şcoală, la Oxford pentru a învăţa ebraica, precum şi modalităţile de evrei şi tot ce jazz, şi atunci când el se întoarce, el este cerul-a urcat în poziţii înalte, ca director al SIE pe care el încă mai este de până la această zi şi de nou numit prim-ministru. O altă valoare de act de menţionat, septembrie 16, 2011, când SUA a încercat să oprească mişcarea Palestina lui de a fi recunoscut ca stat, ghici care a fost mai întâi dreptul de după de acord cu SUA, România, Teodor Baconschi (care a fost le inister al afacerilor externe, Mihai-Răzvan Ungureanu amintiţi-vă că pentru a fi utilizată în aceeaşi poziţie, de asemenea).
Acţiunile de serviciile noastre secrete, au devenit de la 90 de hoti de la casual la creaturi complexat care s-au extins peste graniţă şi-au vândut destul de mult tot ce am avut-o ţările selectate câteva / străini. Dovada, de peste 70 + de miliarde de euro datorii avem. Ghici care a investit în noi, ghici cine a cumpărat datoria noastră că nu vom fi capabili să plătească de acum, Israel. Dacă preşedintele actual, Shimon Peres a spus deschis, atunci ceea ce este acolo pentru a adăuga mai mult? Oh, da, Mihai Răzvan Ungureanu, a fost întotdeauna omul doilea cel mai puternic din ţară, la fel ca Ovidiu Soare a fost doilea la comanda dupa presedinte, asa este Ungureanu, acum şi-a asumat doar poziţia care este “drept” lui, nimic de-a fi surprins despre. Această soluţie a venit după ce revoltele recente din România, de a aplica unele măsuri şi asiguraţi-vă că datoria noastră stă în cazul în care acesta este, sau devine mai mare. În acest moment, spionii noştri sunt 60 de civili la 100.000, comparativ cu SUA sau Marea Britanie, care au în jurul valorii de 9 sau 6 la aceste numere. Acest lucru ar trebui să vă sperie!
Suntem în prezent aşezat pe mai mult de 700 + este numele de agenti activi de la SIE. Avem, de asemenea, un plus de nume + peste 2.500 de agenti care au fost puse pe de relief. Aici, înseamnă că au fost concediate, dar poate reveni în continuare în cazul în care agenţii au nevoie de ele. Acestea sunt sunt parte a unui fişier imens de la unul din serverele lor, se pare că este un amestec de agenti de la mai multe agenţii, cum ar fi SRI, şi aşa mai departe, şi, de asemenea, ex-militare trupelor, ex-snitches că utilizate pentru a lucra în mass-media, în sistemul de transport (glumesc, nu au fost, asta e ceea ce se spune lol, ne întrebăm dacă acestea înseamnă metrou sau ceva), în diferite companii, şi aşa mai departe.
După multe dezbateri pe aceasta, am decis să organizeze pe această arhivă un pic mai mult, doar în cazul în care devine gravă, nu vrem să se facă în trădători de stat, chiar dacă ştim deja cine sunt cei cu adevărat. Totul va fi depus şi depozitate în locuri sigure. Dar nu vă faceţi griji, dacă cel mai rău lucru vine la, vom scurge de “accident”, cel puţin, lista cu peste 2.500 de agenţii care sunt în prezent în modul offline şi încă mai păstrează Ace cu + 700.
* Notă partea celor 700 de agenţi de peste, sunt de la ofiţeri, la lt. ‘s, majors, colonei …

Cristian Diaconescu

Cristian Diaconescu is the newly appointed Minister of Foreign Affairs in Romania after the last one was demoted under the pretext of “insulting the protesters rioting in the streets”. On 24.01.2012, Emil Boc, the prime minister submitted to the President, Traian Basescu his re-application/proposal of nomination. He sounds cool, doesn’t he? Well, not really. Actually, the fact that doesn’t sit well with us is that he’s just as bad as the last one. A gold digger who lives off the back of his “fans” while he promises them shiny rainbows and pleasant dreams during this cold economic “winter”. Just as his predecessor he plans on making a lot more money while he’s once again in politics and in the same seat and use the poor jobless people to get there while stepping on their corpses.
He used to occupy the same position back in 2008 until 2009 under the same cabinet of course, he was just as awful back then as he is now. He also was way back in 2004, the Minister of Justice, back when the secret services reached their climax numbers. It’s worth mentioning that up until 1989 he was part of the “Romanian Communist Party” and an ex-communist secret police officer/lieutenant.
The people hate you, go away, you smell.
Name: Cristian Diaconescu
Age: 53
Date of birth: July 2, 1959
Place of birth: Bucharest
Military Service: 2nd Lieutenant
Email address: platformadecentrustanga@gmail.com
The official “tweet”: http://www.gov.ro/cristian-diaconescu-pm-s-nomination-for-minister-of-foreign-affairs__l2a115776.html
Wife: Diaconescu Mariana
Age: we don’t even care, she’s old
Children: a daughter, she’s little and fat
Facebook address: http://www.facebook.com/mariana.diaconescu?sk=wall
Mariana Diaconescu, an ex-president to the EximBank. Once her husband got put under the Nastase cabinet, as secretary of state in MAE, she, the wife, got placed as the president bank, which made her make in that position over 300 million romanian lions and in 2004 when her husband got put first as Minister of Foreign Affairs, she started to get double the pay. Then when the feds went to investigate her, Mariana had the nerne to sue the court for 18 billion romanian lions as a “privacy breach”
Relevant link for romanians about it: http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1203875-cristian-diaconescu-ascuns-sotia-castiga-sute-milioane-lei-luna.htm
Not worthy things but very interesting/amusing:
Cristian Diaconescu’s old blog from 2008: http://cristiandiaconescu.wordpress.com/
An even older one: http://cristiandiaconescu.blogspot.com/
His twitter account: https://twitter.com/#!/cristidiac
His official site? – http://cristiandiaconescu.com/
We are Anonymous,
We are legion,
We never forgive,
We never forget,
Expect us.
TRADUCERE:
Cristian Diaconescu este nou numit Ministrul Afacerilor Externe din România, după ultimul a fost retrogradat sub pretextul de “insultarea revoltele protestatari în stradă”. La data de 24.01.2012, Emil Boc, Prim-ministrul a prezentat preşedintelui, Traian Băsescu re-application/proposal său de numire. El sună bine, nu-i aşa? Ei bine, nu chiar. De fapt, faptul că nu se sta bine cu noi este că el este la fel de rău ca ultima. Un excavator de aur, care trăieşte de pe spate a lui “fani”, în timp ce el le promite curcubee stralucitoare si vise placute in timpul acestei economice rece “de iarnă”. La fel ca şi predecesorul său că intenţionează pentru a face bani mult mai mult în timp ce el e din nou în politică şi, în acelaşi loc şi de a folosi oamenii săraci fără locuri de muncă pentru a ajunge acolo în timp ce calca pe cadavrele lor.
El a folosit pentru a ocupa aceeaşi poziţie înapoi în 2008, până în 2009 sub acelaşi cabinet desigur, el a fost la fel de groaznic atunci ca el este acum. El a fost, de asemenea drumul înapoi în 2004, ministrul Justiţiei, înapoi, atunci când serviciile secrete a ajuns la numerele lor de punctul culminant. Este de menţionat că, până până în 1989, el a fost parte din “Partidul Comunist Român”, şi un ex-comunist, ofiţer de poliţie secretă / locotenent.
Oamenii te urăsc, du-te departe, mirosi.
Nume: Cristian Diaconescu
Varsta: 53
Data naşterii: 02 iulie 1959
Locul naşterii: Bucureşti
Serviciul militar: locotenent două
Adresa de e-mail: platformadecentrustanga@gmail.com
Oficial “tweet”:
Sotia: Mariana Diaconescu
Varsta: nu ne pasa, ea e veche
Copii: o fiică, ea e puţin şi grăsimi
Adresa de Facebook: http://www.facebook.com/mariana.diaconescu?sk=wall
Mariana Diaconescu, un ex-presedinte la EximBank. După ce soţul ei s-au pus sub cabinetului Năstase, în calitate de secretar de stat în MAE, ea, sotia, s-au plasat ca preşedinte de bancă, care a făcut-o fac în această poziţie peste 300 de milioane lei româneşti şi, în 2004, când soţul ei s-au pus primul ca ministru al Afacerilor Externe, ea a început să se dubleze salariul. Apoi, când federalii sa dus la ei investiga, Mariana a avut nerne să dea în judecată instanţa de judecată pentru 18 miliarde lei român ca o “încălcare de confidenţialitate”
Link-ul relevante pentru românii despre ea:
Nu este demn de lucruri, dar foarte interesant / amuzant:
Cristian Diaconescu de pe blog-ul vechi de la 2008: http://cristiandiaconescu.wordpress.com/
Una chiar mai în vârstă: http://cristiandiaconescu.blogspot.com/
Contul său de Twitter:! Https://twitter.com/ # / cristidiac
Site-ul său oficial? – Http://cristiandiaconescu.com/
Noi sunt anonime,
Suntem legiune,
Noi nu ierta,
Noi nu uităm niciodată,
Aşteaptă de la noi.
PS.
BANK’S THAT ARE NOW OWNED BY ISRAEL!!! We can also say for certain that half of them are either run by people in politics or by secret agents! (we did a d0x a while back about Cristian Diaconescu and how his wife, was/is the president of EximBank. She was put there right after Diaconescu got big in politics, check to see how much she actually earned.

Say hello to your new Zionists Bank’s Romania:

Articole similare:

7 comentarii

Anonim spunea...

eeeeee! 'tu-le muma in gat de spioni nenorociti vanduti masoneriei si illuminati! jegurile astea in frunte cu basescu si jeffrey franks trebuie impuscati!

14 februarie 2012 la 03:25
Leone Storlato spunea...

Adevaratul Mesaj:
For Romanian President Traian Basescu, Bok Government was extremely useful in total obedience. The determining factor in replacing government were American Administration repeated pressure.There were several conversations between President Obama and President Basescu, some of them reported in the Romanian press. Rose Gottemoeller, U.S. Assistant Secretary of State had such a conversation on the day of February 4, 2012, requesting strongly the dismissal or resignation of the Bok Government, who became the view of the disturbing factor in economic and social stability in the region need U.S.Administration.
In conversation the evening of February 4, Gottemoeller insisted on the name of M R Ungureanu, just as in the discussion on the February 1, - reports the source. Mihai Ungureanu is a very agreeable person, in American opinion makers because he has strong conncections with U.S. intelligence. Ungureanu's ties with some very powerful non governmental organisation led U.S. administration decision, - reports the source.

14 februarie 2012 la 09:00
Anonim spunea...

what a life....??? new world order ............ce sa faci macar sa evoluam spiritual.....lasa prostii sa evolueze material .......ne intilnim dincolo cu ei .......he he he ........eu al vreau pe videanu si pe udrea.....sufletele for sunt ale mele ..........

26 februarie 2012 la 23:43
Diana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor. 17 februarie 2013 la 22:18
Anonim spunea...

Parea interesant textul asta. Mare pacat insa ca e scris de un analfabet care nu poate sa lege doua cuvinte fara sa faca o greseala...sau poate a fost tradus din engleza cu google transalte ceea ce e si mai penibil

17 februarie 2013 la 22:22

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: