Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

Anonymus sau... Leone Storlato? Care e mesajul real?

miercuri, 15 februarie 2012

Gruparea Anonymus a explicat motivele pentru care nu s- ţinut de cuvânt în legătură cu divulgarea informaţiilor despre România. Aceştia susţin că au decis să mai amâne divulgarea de informaţiilor, dar promit că vor reveni "dacă situaţia degenerează".

Iată mesajul transmis de Anonymus:

"Dupa multe dezbateri, am decis sa mai tinem putin de aceasta arhiva, pentru cazul in care situatia degenereaza, nu vrem sa fim transformati in tradatori ai statului, chiar daca noi stim deja cine sunt adevaratii tradatori.
Totul va fi arhivat si stocat in locuri sigure. Dar nu va ingrijorati, daca se intampla ceva, vom da drumul 'accidental' cel putin listei cu mai mult de 2.500 de agenti care nu sunt activi acum, pastrand Asul cu cei peste 700 (ofiteri, locotenenti, maiori si colonei - n.red)", se arata intr-unul dintre cele mai recente mesaje ale hackerilor, postate pe site-ul Pastebin, cu intrarea numarul 101.
AnonOpsRomania a postat luni un anunţ pe internet prin care anunţa că după miezul nopţii va posta informaţii secrete despre premierul Mihai Răzvan Ungureanu.
Totusi pe net a inceput sa circule un mesaj semnat de "Leone Storlato" ( despre care s-a mai amintit aici) care ar contine mesajul real ce trebuia sa fie difuzat. Exista mai multe siteuri care l-au publicat, va prezentam un exemplu. De asemenea va prezentam un link catre primul mesaj de pe internet lansat de persoana in cauza CILCK AICI

Cititi aici mesajul original trimis de "Leone Storlato":

"For Romanian President Traian Basescu, Bok Government was extremely useful in total obedience. The determining factor in replacing government were American Administration repeated pressure.There were several conversations between President Obama and President Basescu, some of them reported in the Romanian press. Rose Gottemoeller, U.S. Assistant Secretary of State  had such a conversation on the day of February 4, 2012, requesting  strongly the dismissal or resignation of the Bok Government, who became the view of the disturbing factor in  economic and social stability in the region need U.S.Administration.
In conversation the evening of February 4, Gottemoeller insisted on the name of M R Ungureanu, just as in the discussion on the February 1, - reports the source. Mihai Ungureanu is a very agreeable person, in American opinion makers because he has strong conncections with U.S. intelligence. Ungureanu's ties with some very powerful non governmental organisation led U.S. administration decision, - reports the source."

Din cate am putut sa aflam, acest al doilea mesaj ar fi aparut intai in editia online a cotidianului Washington Post

Traducerea:
"Pentru Preşedintele român, Traian Băsescu, guvernul Bok a fost extrem de util prin ascultarea sa  totală.Factorul determinant în înlocuirea guvernului  au fost presiunile repetate ale americanilor. Au fost mai multe convorbiri intre preşedintele Obama şi preşedintele Băsescu, unele dintre ele au aparut si în presa românească. Rose Gottemoeller, SUA, Asistentul Secretarului de Stat a avut o astfel de conversaţie in ziua de 4 februarie 2012, solicitând puternic demiterea sau demisia guvernului Bok, care a devenit, din punctul lor de vedere un factor perturbator în stabilitatea economică şi socială din regiune, de care au nevoie SUA. Conversaţia din seara zilei de 4 februarie: Gottemoeller a insistat pentru numirea lui MR Ungureanu, la fel ca în discuţia pe 1 februarie, - a raportat sursa. Mihai Ungureanu este o persoană foarte agreabila, pentru formatorii de opinie americani, deoarece el are conexiuni puternice cu serviciile SUA. Legăturile lui Ungureanu, cu  anumite organizaţii neguvernamentale foarte puternice, au  condus la aceasta decizie a administratiei SUA - scrie sursa."
Cititi si:

Serviciile secrete americane se implică in răsturnarea Regimului Băsescu?

marți, 31 ianuarie 2012

De câteva zile pe mai multe siteuri ale unor publicatii online, cât si pe diverse bloguri circulă următorul material, in forme aproape identice. Materialul este postat la comentarii si pe siteul nostru AICI. Vă prezenătm unul din exemple: Leone Storlato says: Serviciile secrete americane se implică in răsturnarea Regimului Băsescu?Intr-un comentariu din data de 16.01.2012 aparut pe siteul publicatiei...
Read more >>

0 comments

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: