Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

UNPR implicat în tulburările din Capitală?

luni, 16 ianuarie 2012

Sunt zvonuri potrivit cărora UNPR e implicat masiv în tulburările de aseară din Capitală. Aceste informaţii susţin că e vorba de implicarea prin intermediul unor clanuri interlope din Sectorul 4 şi a unei părţi consistente din Galeria echipei Dinamo Bucureşti. Zvonurile sunt negate vehement de oficialii uniunii!

Se spune că o parte din galeria dinamovistă a acţionat la ordinele unui cunoscut simpatizant al partidului. Potrivit unor surse parlamentare, ultraşii dinamovişti au avut misiunea să provoace tulburările de la Universitate şi apoi să provoace trupele de jandarmi cât mai mult cu putinţă.

O altă misiune ar fi avut-o pe zona Unirii-Budapesta cei din Clanul Gruia din Sectorul 4. Ei ar fi avut misiunea să provoace cât mai multe distrugeri în zona Mitropoliei-Unirii-Şincai-Parcul Tineretului şi apoi să se retragă. Se spune că ar fi fost recuperaţi apoi de Poliţia Locală Sector 4 şi de maşini ale REBU.
Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4 a declarat pentru pesurse.ro că totul este o nebunie: "E cea mai mare aberatie pe care am auzit-o. Eu mi-am apărat cetatea. E o mârşăvie ordinară, o mârşăvie la care nici nu am gândit vreodată."

O reacţie asemănătoare au avut-o liderii UNPR care au refuzat să comenteze acuzaţiile. Aceştia au indicat USL ca fiind sursa acestor zvonuri dar şi violenţelor din zilele trecute.

Cu siguranţă în ziele viitoare vom observa dacă acestea au fost doar simple zvonuri, dacă a fost întoxicare şi dacă a fost adevăr şi mai ales în ce proporţie.

2 comentarii

Anonim spunea...

Nu cred acest lucru. Nu vad de ce trebuie sa acuzam pe cineva atat de grav. Din pacate deja s-a pus o stampila si realitatea e trunchiata. E o marsavie, vorba lui Piedone.

18 ianuarie 2012 la 08:43
Anonim spunea...

Daaaa..... nu ma mira pozitia dumitale! Probabil ca nu ai citit niciun articol pe net despre asta si nici un ai vazut imaginile CLARE cu Elias Bucurica cum coordona manifestantii violenti. Nici pe pagina lui de Facebook nu ai citit aprecierile pozitive la adresa mitingistilor violenti....

18 ianuarie 2012 la 10:23

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: