Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

Traian Băsescu este extrem de grav bolnav

luni, 16 ianuarie 2012

Desi presedintele Romaniei,Traian Basescu,a efectuat pe 28 decembrie vizita medicala anuala din care a reiesit faptul ca este apt medical, rezultatele fiind anuntatepublic,fara prea multe detalii, de Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila”,iata ca am primit o informatie cat de poate de sigura ci CLARA cu privire la starea de sanatate a presedintelul Basescu.

Nu o sa spunem decat ca cineva cunoscut cunoaste la randul sau foarte bine o asistenta a Spitalului Militar Carol Davila.Conform marturiilor acestei asistente,Traian Basescu face 3-4 vizite pe samptamana la spital ,in general in jurul orelor 12 – 1 noaptea,neoficiale si in mare discretie,alaturi de 1 sau 2 persoane care ii asigura paza.Fiecare asistenta sau persoana care se afla de servici in noaptea vizitei respective,ar primi sume de bani pentru a pastra tacerea si a nu divulga informatii cu privire la aceste lucruri.Se pare ca Basescu face aceste vizite pentru a monitoriza extrem de atent situatia CIROZEI HEPATICE de care sufera ,precum si pentru a face transfuzii de sange.Presedintele are nevoie de aceste transfuzii de sange,ne explica persoana in cauza,deoarece din cauza cirozei se accelereaza functia de distrugere a globulelor rosii, leucocitelor si trombocitelor,fenomen ce duce la anemie, leucopenie, trombopenie.Acestea pot aparea toate concomitent sau doar unele din ele.Prin transfuzia de sange se incerca corectarea acestor deficite la nivelul sanguin.
Insa informatiile primite de noi nu sunt singurele de acest gen.Recent au mai fost publicate informaţii pe “surse” cum că Traian Băsescu ar fi grav bolnav.Potrivit Infopolitics, Preşedintele a fost în Japonia într-o vizită oficială. Infopolitics specula pe atunci cum că ar fi fost la o şedinţă RMN la o clinică Niponă. Şi ca să facem legătura dintre RMN-ul de la Niponi. Preşedinte susţinea într-o declaraţie dată la o televiziune: ”Uite, o să vă fac o mărturisire, dar nu vreau să jignesc pe nimeni, dar eu aş fi foarte bucuros să fac publice rezultatele vizitei mele medicale, pe care le am până la stadiul la care am reuşit să o fac. Domnule, trebuie să vă spun: spitalul care, prin hotărâre CSAT, trebuie să caute de sănătatea preşedintelui are RMN-ul ăla defect şi până îi vin piesele nu-mi poate termina vizita medicală”
Diagnosticul
Unele din afecţiunile pentru care este obligatoriu examenul RMN (le-am ales special, căci doar ştim despre pasiunea sa bautura):
-Hernie de disc
-Boli inflamatorii sau tumori ale coloanei vertebrale
-Explorara tumorilor gatului, plamanilor si mediastinului (spatiul dintre plamani)
-Boli rectosigmoidiene, fistule rectale , anale
-Ficat, splina (este similar cu examenul CT) si cai biliare – prin colangio RMN
Un diagnostic care vin tot pe surse si preluate de pe Ziar de dezvăluiri : “Ciroză hepatică-formaţiune tumorală, segment 5-6, cu aspect de HCC (Carcinom Hepato-Celular), deci cancer la ficat. Multipli noduli cu dimensiuni mici (7-12 mm) la nivelul ambilor lobi hepatici, care corespund, mai probabil, unor noduli displastici de înalt grad HCC”. Deci avem un preşedinte bolnav. Dacă dati click pe poza din debutul articolului veţi vedea că nu are inelul de mariaj cu Maria Băsescu. Deci RMN-ul la Niponi a existat…

3 comentarii

Anonim spunea...

NU ii doresc decit dar este un om foarte egoist (cinic)viata lunga si sa se chinuiasca ca ori care om rau.

24 ianuarie 2012 la 00:42
Anonim spunea...

.........pentru presedinte.....numai bine,eu ca roman...sarbatoresc MAREA UNIRE!!! LA MULTI ANI ROMANIA ....NOI ROMANII TE IUBIM NESPUS SI LA NEVOIE NE VOM DA CHIAR SI VIATA PENTRU TINE.....ASA CUM AU FACUT-O SI ALTII INAINTEA NOASTRA!!!! LA MULTI ANI ROMANI !!!!

24 ianuarie 2012 la 13:19
Anonim spunea...

Si cand va spunea asta Vadim Tudor in Romania Mare sau Tricolorul, acum 2 ani de zile nu il credea nimeni, r-ati ai dracu de janghine, va bagati si voi in seama acuma cu vestile astea, HUUUUO !!!

28 ianuarie 2012 la 02:01

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: