Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

Despre homosexualii din jurul lui Băsescu

joi, 4 august 2011

Cititi si:

La COTROCENI, duhovnicul lui BASESCU - homosexual

Scandal sexual la Patriarhie: Unul dintre prostituatii din dosarul Iuga dezvaluie detalii despre relatiile sexuale cu Parohul Bisericii de la Cotroceni. Unul dintre baietii din dosarul de proxenetism homosexual in care este implicat Doru Iuga, directorul OTV, a povestit in exclusivitate reporterilor Adevarul detalii despre relatiile sexuale pe care le-a avut cu parintele Irineu de la Patriarhie. Baiatul era inca minor cand a avut relatii sexuale cu preotul.

Din cele relatate de tanar, parintele este parohul bisericii de la Palatul Cotroceni. “Mi-a facut legatura cu el, un prieten. Ne-am intalnit intr-o joi-seara, pe la 21.30, in fata Hotelului Horoscop. Io am venit cu taxiul si ma astepta acolo cu BMW-ul lui de serviciu. Era imbracat in haine preotesti, dar nu avea cruce la gat. M-a intrebat cat iau pentru sex anal si oral. I-am facut un pret de 350 de lei si mi-a dat o hartie de 100 de euro”, spune baiatul.

4 comentarii

Anonim spunea...

Hm....BMW de serviciu....Asta in timp ce in spitale nu sunt medicamente...
Dumnezeu sa ii rasplateasca pe toti dupa faptele si gindul lor.

4 august 2011 la 12:49
Anonim spunea...

mda .ce mai e de spus?sex in trei,patru,..orgiii,chestiidaia le da bani cu nemiluita ,crede ca-si cumpara sufletul inapoi de la satana..numai ca rareori,diavolul scapa din mina cei al lui.si dupa cum se vede sia bagat dracul coada si in biserica darmite in guvernanti..om trai si om vedea si altele...

18 august 2011 la 09:12
Anonim spunea...

Craescu Silviu - Ofiter de protocol si Agent sub acoperire, este un barbat frumos, si carismatic cu relatii si protectie politica la nivel inalt, care a ajuns Consilier Personal al Presedintelui Partidului Romania Mare - Corneliu Vadim Tudor.
Craescu Silviu - este membru acoperit al I.G.M.A.A.U. - Marea Loja Nationala dim Romania si se pare membru al serviciilor secrete - Craescu Silviu este bun prieten cu Fratele Pro Mare Maestru, Florin Simion.

18 august 2011 la 13:10
Anonim spunea...

Lucrurile murdare ies incet la suprafata dar problema e ce o sa facem cu ele ?

25 august 2011 la 09:49

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: