Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

Ce ne pregăteşte Oculta Mondială? Hrană din ... fecale!

sâmbătă, 18 iunie 2011

Cititi si:

Creşterea numărului populaţiei generează o problemă serioasă: criza alimentară. Cercetătorii japonezi au găsit soluţia salvatoare: creează fripturi comestibile din fecale umane.

Mitsuyuki Ikeda, cercetător la laboratorul Okayama, a obţinut carne bazată pe proteine din excremente umane, potrivit news.yahoo.com.

Cercetătorii au extras acele proteine şi au creat o friptură artificială, care conţine 63% proteine, 25% carbohidraţi, 3% lipide şi 9% minerale. Carnea are culoare roşie, datorită unui colorant alimentar, este apoi aromată cu proteină de soia şi chiar are gust de vită.

Studiile arată că industria ambalării produselor din carne este răspunzătoare pentru 18% din emisiile de gaze cu efect de seră.

Profesorul Ikeda este conştient de bariera psihologică peste care trebuie să treacă pentru că oamenii nu vor să accepte că mâncarea lor este fabricată din fecalele proprii sau ale semenilor, însă speră ca în timp şi acest aspect să fie rezolvat, în favoarea unor motive mult mai logice: responsabilitatea faţă de mediul înconjurător, costul şi faptul că are calorii mai puţine.







3 comentarii

Anonim spunea...

Ce scarbos.Daca tot voiau o carne artificiala,e mai preferabila solutia americana,glutenul din cereale eventual combinat cu soia.E o solutie umana si ieftina.Aici,nici cu pretul nu stau bine,ca zic ca e mai scump ca si carnea obisnuita si e nevoie de cercetare.Numai prostii le trec unora prin cap.Pe de alta parte,sa nu mi se spuna ca suntem asa de disperati ca va trebui sa recurgem la astfel de metode ca nu-i cred.

18 iunie 2011 la 21:20
Anonim spunea...

sa manance acesti cercetatori ordinari care lucreaza pentru masonerie , probabil ca sunt si ei niste satanisti nenorociti care se inchina lui lucifer , ,, marele arhitect universal,, care este satana

6 februarie 2012 la 04:41
Anonim spunea...

Cine zice casuntem prea multi pe glob? Cine are timp sa creada asta? Cum putem noi sa verificam cati suntem? In Romania suntem la fel ca in 1966... Populatia tarii si a Europei e tot mai imbatranita... Mor tot mai multi(inclusiv tineri) de cancere... Deci? America are tot o pupulatie imbatranita si tot mai bolnava... Adevarul este in fata noastra, doar sa dorim sa-l vadem. Cu toate astea avem de la 1 feb.2012 si Codex Alimentarius, veti vedea consecintele in 2-3 ani... Cei care vand coroane si jerbe se vor imbogati...cand noi o sa ne nucem la inmormantarile celor dragi ai nostri... Pacat, de sangele varsat! Atitudinea e totul! Doar o man de oameni am iesit in strada si a avut ceva efect... Asta-i solutia, nu nepasarea! Cei nepasatori, sa stiti ca tot va vine randul...nu scapati, tot carne de tun sunteti pentru oculta masonica mondiala. Asa ca daca tot stiu astea am ales sa lupt, pana la capat, oricare ar fi acel capat!!! Tu care citesti asta ce vei alege? Ai numai 2 variante, impotriva ocultei satanice sau de partea ei...ALEGE!

10 februarie 2012 la 03:16

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: