Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

USA au pus la cale una din cele mai mari minciuni din istorie

marți, 3 mai 2011


Bin Laden e mort demult din 1 decembrie 2001, el nu are nimic de a face cu atacurile din 9/11, el este bine cunoscut ca o achizitie CIA.  Asasinarea lui Osama e un ritual, e o unealta politica a lui Obama...

Statele Unite au iesit victorioase din cea mai mare inlantuire de minciuni din istorie ...  Il omori pe cel mai cautat om de pe planeta si ii arunci trupul in mare ? Am intrat intr-o perioada bine pregatita de haos global. Toate guvernele ocupate si controlate de elite vor initia alerte teroriste, se pregatesc de operatii de tip "false flag" si le vor pune apoi in carca Al Queda. Toate astea sunt planuite, ele sunt in timp, sunt nebunesti si au scapat de sub control. 

Cititi si articolele:

3 comentarii

Dr. Iglesias spunea...

USA ucis Osama Bin Laden. Nu există dovezi: nu poze, nici un cadavru. USA vrea să provoace o reacţie atunci eu va servi drept scuze pentru...?. Osama ucis în 2002. Are ADN-ul anului 2002?. Atacul a Madrid a fost 11 martie 2004. ETA nu a fost implicat. A fost o operaţiune steag fals?. Acum, Libia, Siria ... Uita-te in:

http://aims.selfip.org/~alKvc74FbC8z2llzuHa9/default_libia.htm

3 mai 2011 la 12:03
Catalin spunea...

si uite ca nici nu stiu cum am ajuns la acest "site" dar aici am gasit dovada (daca mai era nevoie...) ca sunt multi saraci cu duhul....chiar timpitei de-abinelea....sa poti crede in tot felul de baliverne conspirationiste.....Oameni buni......TREZITI-VA si terminati cu prostiile astea.....!!!!!

3 mai 2011 la 13:08
Anonim spunea...

Cataline

Uitate pe sitele de mai jos si vei afla mai multe.

http://www.veteranstoday.com/2009/12/05/years-of-deceit-us-openly-accepts-bin-laden-long-dead/

4 mai 2011 la 02:39

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: