Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

Mistificarea "Bin Laden"! Ce se ascunde in spatele acestei operaţiuni?

luni, 2 mai 2011

Vă mai aduceti  aminte articolul nostru:

Ei bine, surse extrem de bine informate confirma inca odata veridicitatea celor mentionate cu acea ocazie. Osama bin Laden a fost ucis inca din anul 2001, iar declaratiile de azi ale oficialilor americani nu sunt decat o manipulare. iata cum au decurs evenimentele, astazi:

UPDATE 6.40 Barack Obama a susţinut o conferinţă de presă neanunţată. Preşedintele american a declarat că acesta este o zi istorică pentru omenire.
Osama bin Laden a murit, iar trupul său a fost recuperat de către autorităţile SUA, au declarat oficialii americani în noaptea de duminică.

Este o realizare majoră pentru Obama şi echipa sa de securitate naţională, care au îndeplinit obiectivul exprimat de predecesorul lui Obama, George W. Bush, de a aduce în faţa justiţiei conducătorul atacurilor din 11 septembrie 2001.
Oficialii Statelor Unite au anunţat, după căutarea în zadar a liderului al Qaeda de la dispariţia acestuia din Afganistan, în 2001, că Osama bin Laden este mort iar trupul acestuia se află în posesia SUA .
Potrivit unui înalt oficial amercian, citat de CNN, Osama bin Laden a fost ucis de către forţele americane într-un conac din afara capitalei pakistaneze, Islamabad, împreună cu alţi membri ai familiei.
CNN, Osama ben Laden a fost ucis în Afganistan iar NBC News raportează că Osama Bin Laden se afla în Pakistan când a fost ucis de o rachetă americană.
Preşedintele american, Barack Obama, va anunţa acest lucru în scurt timp, într-o conferinţă de presă neprogramată.

Pe internet au apărut imagini preluate de la televiziunile pakistaneze cu presupusul cadavru al lui Osama bin Laden care a fost împuşcat în cap.
Deocamdată nu există nici o confirmare oficială a veridicităţii imaginilor.
Photo released of Osama bin Laden‘s dead body. In an image made from Express TV video, bin Laden’s body is seen in Islamabad, Pakistan, on Monday, May 2, 2011.

Imaginile acelea sunt similare celor publicate in trecut si care insoteau vestea ca Bin Laden a fost ucis inca din anul 2001, luna decembrie...

Ce se ascunde in spatele acestei operatiuni mass-media?

SUA nu mai puteau tine ascuns adevarul privind soarta lui Osama! De ce? Deoarece evenimentele care vor urma in scurt timp, ar fi necesitat in mod imperios o reactie publica a acestuia... reactie care nu avea cum sa vina, intrucat e mort de multa vreme! Evident, unii vor spune ca o declaratie audio, ori chiar video a unui asa-zis Bin Laden, ar fi putut fi fabricata...  Exclus! Nici o contrafacere nu ar fi putut insela pe toata lumea, de aceea s-a recurs la dezvaluirea partiala a adevarului.

Hmmmm.... Un posibil raspuns il obtinem dand click pe linkul de mai sus.

3 comentarii

Anonim spunea...

BUSTED - FAKE - PHOTOSHOPED - http://i.imgur.com/ROcFG.png

2 mai 2011 la 11:33
Anonim spunea...

http://www.veteranstoday.com/2009/12/05/years-of-deceit-us-openly-accepts-bin-laden-long-dead/

4 mai 2011 la 02:40
Anonim spunea...

CINE ARE TIMP DE JOCULETE S.F MADE IN USA, POATE SA-SI TOCEASCA CREIERII CU UCIDEREA LUI BAU BAU LADEN. PENTRU O AMERICA IN PLIN DECLIN ECONOMIC SI DE INFLUENTA PE SCENA POLITICA ERA NEVOIE DE O GOGOASA MARE SI GLAZURATA CU UN PIC DE SINGE ,ADICA SPECIALITATEA CASEI,IN CARE IMAGINEA LOR TERFELITA DE JUSTITIARI AI OMENIRII SA SE REFACA.

5 mai 2011 la 00:30

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: