Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

Said Baaklini ameninţă că va difuza casete porno cu Elena Udrea...

miercuri, 4 aprilie 2012

Aşa după cum se ştie, libanezul Said Baaklini a fost chemat pentru audieri la DIICOT. Acesta este implicat, împreună cu libanezul Hassan Awdi, în falimentarea RODIPET, firmă făcută cadou de Adrian Năstase.
Surse din SRI  ne-au informat că Said Baaklini va fi arestat din nou, pentru că a îndrăznit să-l lovească în amorul propriu pe Traian Băsescu. În mod concret, arabul o ameninţă pe Elena Udrea că va da în vileag casetele filmate în timp ce se tăvăleau în păcat. Rămîne de văzut dacă Said Baaklini va avea curajul să difuzeze casetele ce conţin scene cu orgii sexuale.
sursa

4 comentarii

Anonim spunea...

si ce facea acolo? ii sugea pwla lui base? sau base sugea la woodrea???

4 aprilie 2012 la 06:11
Anonim spunea...

Nici una, nici alta. R.e.gulau tzara.

20 aprilie 2012 la 23:00
Anonim spunea...

Aceste dovezi vin sa ne intareasca la toti convingerea ca marele tradator de neam si tara,infractor deosebit de periculos aflat inca in libertate a scos de prin toate ghenele de gunoi ale societatii romanesti,cocotandu-le in functii inalte.Este incredibil ca inca mai existam cu asemeneainfractori notorii in fruntea tarii.

5 mai 2012 la 23:40
Anonim spunea...

:) ce ciudat e site-ul asta, nspe mii de stiri (leaks) despre basescu si ce face ala, dar culmea nici una despre ponta care e vinovat in aceeasi masura.

13 mai 2014 la 18:16

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: