Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

După ce a fost dată afară din guvern de către Blaga & Berceanu, Elena Udrea vrea... la Primăria Capitalei!

vineri, 10 februarie 2012

Sociologul Bruno Ștefan, șeful institutului BCS și apropiat al PDL, pentru care a lucrat în unele campanii, aruncă pe piață o informație-bombă, potrivit căreia Elena Udrea își pregătește candidatura la Primăria Generală a Capitalei.


Prezent aseară în studioul B1TV, Bruno Ștefan, cel care a lucrat pentru PDL la campania lui Adriean Videanu, în 2005, pentru primăria generală, a dezvăluit că ”Elena Udrea se pregăteşte pentru Primăria Capitalei, trebuie să se pregătească pentru aşa ceva destul de bine. Toată lumea o aşteaptă, că n-au alţi candidaţi”.
El a mai spus că, prin recenta debarcare a tuturor miniștrilor PDL din guvern, aceștia au fost transformați în baroni, în perspectiva alegerilor locale: ”Este un lucru extraordinar, i-au transformat în baroni. Acei baroni care erau baroni naţionali se vor duce în teritoriu ca baroni şi ei vor juca un rol colosal. Ei, îi arunci în teritoriu pentru organizarea alegerilor locale, pentru că ăsta este elementul cheie al unui partid. Dacă n-ai primari, nu câştigi la Parlament mai nimic” a explicat sociologul. (B.T.I.)

3 comentarii

Anonim spunea...

sigur o sa o voteze tot Bucurestiul...ca e "iubita" si "apreciata"...mai bine totusi pleaca din tara

10 februarie 2012 la 06:27
Anonim spunea...

si eu o IUBESC pe nuzzy udrea. NUMAI IN GURA! I-as da pana i s-ar ingrosa buzele alea suptiri de femeie rea!

10 februarie 2012 la 22:31
Anonim spunea...

Actorul Vasile Butnaru:"Bogat si sarac" Bogatule,mana intinsa a actorului basarabean este de fapt Mana Lui Hristos care te Cheama la Mantuire.Grabeste-te.

24 februarie 2012 la 11:00

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: