Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

DNA i-o "coace" lui Traian Băsescu ?

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Dacă nu e vorba de o miscare abilă ce incearcă sa "demonstreze" independenta Justitiei, - atunci cu sigurantă este... CEVA!
In ultimele zile circulă un zvon cum că atacul declanşat de dl Traian Băsescu la TVR asupra DNA ar avea legătură cu nişte dosare, ale sale şi apropiaţilor lor, şi pe care DNA le ţine, deocamdată, la sertar. Astfel nu se justifică de ce s-a luat din senin, dl preşedinte , de instituţia condusă de Daniel Moraru, unul dintre preferaţii domniei sale, pănă de curând.
                Vulnerabilitatea lui Traian Băsescu este că dacă DNA, chiar pe surse, ar da niste "secvenţe" din aceste dosare pur şi simplu preşedintele ar trebui să plece de la Cotroceni.
               Să nu uităm că d-l preşedinte are de dat unele explicaţii pentru modul in care a dobindit casa din str. Mihăileanu, dosarul "Flota", care pe perioada mandatului este suspendat, şi  altele despre care încă nu ştim.
               In acest sens, Traian Băsescu are tot interesul ca eventualele dosare de la DNA să nu iasă la lumină, şi pentru asta va uza de toate mijloacele ilegale şi nedemocratice ca împreună cu PDL să rămînă la putere.
                Indiscutabil dacă Traian Băsescu doreşte să acuze DNA prin lansarea de atacuri mai mult sau mai puţin adevărate, la terminarea mandatului său , sarcina unui bilanţ va una josnică şi ingrată.
               Aşa stănd lucrurile, 2012 va fi pentru Traian Băsescu anul declinului procuraturii anticorupţie, cum bine spunea cineva într-un editorial, şi al lui personal ,susţin eu, fiind greu de crezut că procurorii se vor mai înghesui să intre în bătălii cu mai marii zilelor nostre.
                Ce va urma vom vedea. Cu siguranţă vor apărea primele indicii chiar mai repede decît ne aşteptăm....           

2 comentarii

Anonim spunea...

Pentru ca o asemenea fapta justa sa se intample ,iar DNA sa redevina cu adevarat Directie anticoruptie ,ar trebui ca slugoiul incompetent Daniel Morar,caraghioasa Kovesi si alti falsi procurori de la PTB sa fie primii pusi sub urmarire penala.recent procurora stalinsita Macovei Monica a iesit cu declaratii idioate calr politruc teoriste in favoarea lui Basescu Traian,iar in aceste declaratii idioate a atras revoltator si CEDO.

10 ianuarie 2012 la 01:51
Ion spunea...

http://ionpescarul.blogspot.com/2012/01/raed-arafat-candidat-la-presedintia.html

http://georgevalah.wordpress.com/2012/01/11/raed-arafat-candidat-la-presedintia-romaniei/#comment-

http://blogul-lui-ana.blogspot.com/

11 ianuarie 2012 la 18:01

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: