Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

Noul "Minister al Afacerilor Europene", - un paravan pentru afaceri necurate

miercuri, 21 septembrie 2011

Cititi si:

Noul minister, numit pompos Ministerul Afacerilor Europene, a fost creat pentru ca actuala guvernare să aibă un ţap ispăşitor pentru activitatea dezastruoasă a ministerului condus de Elena Udrea. Datorită informaţiilor de primă mînă la care avem acces, Surse.org a fost prima instituţie de presă care l-a anunţat pe Leonard Orban ca viitor ministru al noii structuri guvernamentale, realizată ca un fel de paratrăznet pentru momentul în care Comisia Europeană va sista banii europeni alocaţi României pentru investiţii nerambursabile.

Marţi seara, în jurul orelor 23, Traian Băsescu a avut, la Vila Lac 2, o discuţie pe această temă cu Leonard Orban şi Elena Udrea. Concret, cei trei au discutat limitele în care Leonard Orban şi noua structură ministerială se vor implica în absorbţia fondurilor comunitare. Astfel, deşi ar fi fost normal ca un minister, înfiinţat tocmai pentru gestionarea şi dirijarea banilor europeni, să preia operaţiunea de la ministerele care o gestionau pînă acum, situaţia stă cu totul altfel. Ministerul Dezvoltării, Ministerul Transporturilor şi Ministerul Muncii vor organiza, în continuare, alocarea de fonduri europene în programele de investiţii, iar Leonard Orban va trebui să întreţină relaţia cu Comisia Europeană şi să justifice cît mai credibil imensele fraude de care România este suspectată în manevrarea banilor.

Sursele noastre ne-au comunicat că la această întîlnire Elena Udrea i-a trasat sarcini lui Leonard Orban ca o adevărată şefă de guvern, iar cele dictate de metresă aveau acordul lui Traian Băsescu. Principala sarcină a fratelui penelistului Ludovic Orban este aceea de a evita o suspendare a alocărilor de bani europeni pentru România, măsură care se pare că este pregătită de instituţiile continentale, datorită neregulilor sesizate în proiectele care în perioada 2010 -2011 au fost licitate în România, în coordonarea Ministerului Dezvoltării. Efectiv, Comisia Europeană suspectează faptul că banii au fost alocaţi pe criterii politice, în detrimentul priorităţilor reale.

2 comentarii

Anonim spunea...

1 milion de romani sunt asteptati pe 25 oct la Parlament

- pentru a sarbatorii implinirea a 90 de ani de Majestatea Sa Regele Mihai. singurul conducator legitim in fata lui D-zeu, al Romaniei. Sunt asteptati pentru a-i aduce un sincer omagiu, romani din toata tara, Bucovina, Ungaria, Basarabia si diaspora.

23 septembrie 2011 la 12:59
Anonim spunea...

Bun articol. Poate un glonte in cap lui Udrea si borfasii din pdl ar fi cea mai eficienta solutie

24 septembrie 2011 la 01:19

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: