Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

Surse: Elena Udrea şi Ioana Băsescu vor să transfere 10.000.000 $ într-o bancă din Dubai

joi, 30 iunie 2011

În timp ce la ministerul păstorit de ea stă  să izbucnească unul dintre cele mai mari scandaluri privind fraudarea banilor europeni, (citeste AICI) Elena Udrea face pregătiri pentru a pleca o saptămînă, în luna august, în vacanţă în îndepărtatul Dubai. Cadre din  minister au dezvăluit faptul că, marţi seara, doamna Udrea l-a mandatat pe  consilierul Ştefan Susai, să îi facă, discret, aranjamentele de călătorie pentru trei persoane. Una dintre aceste persoane nu e Dorin Cocoş, ci Ioana Băsescu. Cele două  nu merg în vacanţă numai pentru soarele Orientului, ci şi pentru băncile acestui paradis fiscal.

Conform informaţiilor primite, din ordinul lui Traian Băsescu,  vor transfera într-un cont controlat de Ioana Băsescu, care cel mai probabil va fi deschis cu această ocazie, primele 10 milioane de dolari, „bani negri“, cu care va fi finanţată ultima cacealma politică, „Mişcarea Populară”.

Banii provin dintr-o parte a conturilor pe care Elena Udrea îi gestionează din "contributiile pentru partid", puşi deoparte pentru susţinerea campaniilor politice. Cea de-a treia persoană este chiar Ştefan Susai, care se va ocupa de problemele organizatorice ale deplasării, inclusiv va activa pe post de translator şi interpret în operaţiunile bancare.

Momentan, nu a fost stabilită data certă a deplasării. În acest sens, este aşteptată o discuţie cu Traian Băsescu, pentru a  se găsi un moment în care un nou scandal, declanşat "la comanda", va acoperi lipsa Elenei Udrea din ţară.

0 comments

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: