Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

Grupul Vasile Blaga va parasi PDL

marți, 17 mai 2011

Surse din anturajul lui Vasile Blaga ne-au informat că trucarea alegerilor din PDL, inclusiv pentru posturile de conducere subordonate şefului partidului, i-a nemulţumit pe mulţi combatanţi. În cursul zilei de luni, Vasile Blaga l-a căutat la telefon, de două ori, pe Traian Băsescu, pentru a-l informa că o parte din susţinătorii lui vor să plece din partid, dar  Băsescu  nu a vrut să-i vorbească.

În acest context, mai mulţi parlamentari PDL din tabăra lui Vasile Blaga, între care Radu Berceanu, Cezar Preda, Adriean Videanu, dar şi alţii mai puţin cunoscuţi publicului, duc negocieri pentru intrarea în PNL. Am mai aflat că negocierile sînt duse chiar de Vasile Blaga şi Crin Antonescu. Acesta din urmă le-a cerut viitorilor dezertori ca, în prima fază, să îşi dea demisia din PDL, să intre în grupul parlamentarilor independenţi şi să pună umărul la răsturnarea guvernului la Moţiunea de Cenzură ce va fi depusă de Opoziţie la începutul lunii iunie.

În conformitate cu calendarul fixat de Blaga şi Antonescu, pedeliştii nemulţumiţi vor trebui să dea un răspuns pînă la sfîrşitul săptămînii. Sursele noastre spun că ar fi vorba de circa 6 senatori şi 10 deputaţi, ceea ce ar oferi şanse reale unei Moţiuni de Cenzură şi, ulterior, debarcării lui Băsescu.

1 comment

Anonim spunea...

Bravo Blaga!!!!!

19 mai 2011 la 10:51

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: