Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

Unde sînt eroiii de altă dată ?

miercuri, 6 aprilie 2011

A reduce gusturile sau conduita tuturor barbaţilor la îngurgitarea zilnică a berii şi a micilor în timp ce îşi citesc paginile de sport ale ziarelor, ar da impresia femeilor că barbaţii de pe Tera au creierul cît gămălia acului şi se preocupă doar de două sporturi, cel cu mingea şi cel cu biluţele introduse în găuri , asta cînd s-au plictisit să introducă ceva în altceva !


Că sînt o gramadă de proşti printre bărbaţi, nu e de mirare după ce vezi cam peste tot asemenea exemplare, mirarea apare cînd femeile cred că doar astfel de specimene există pe lume!

Acum desigur, cum ne aflăm în Epoca de plastic, probabil că pe nevăzute şi ne-simţite, şi creierele unora s-au transformat în plastic ! După atîta îndobitocire masonică, nu e de mirare ! Mai trist este că multe femei frumoase par a fi în limbă după ambalajele astea masculine, care doar atîta sînt : ambalaje goale !

Atrăgătoare, dar goale pe dinauntru sau umpute, cel mult, cu reguli stupide şi pofte gregare !



Pentru că bărbaţii şi aşa se fac de ruşine în aceste vremuri apocaliptice, ascunzîndu-se ca nişte laşi în găurile de şobolani ale propriei larvarităţi, acum cînd o de satanişti ne conduc destinele spre o prăpastie de sărăcie şi violenţe NEMAÎNTÎLNITE NICIODATĂ ÎN CURSUL ISTORIEI PLANETARE , prin Codul Alimentar otrăvit şi prin cipurile ( pe)RFID, care ne vor transforma în VERITABILE LEGUME !

Iar BĂRBAŢII PĂMÎNTENI joacă fotbal sau alte sporturi CRETINE, în loc SĂ PROTESTEZE PAŞNIC DAR PERSEVERENT ÎMPOTRIVA TUTUROR NEDREPTĂŢILOR PE CARE GUVERNANŢII ACTUALI VÎNDUŢI NECURATULUI NI LE FAC ZI DE ZI !!!


Ce aşteaptă oare aceşti bărbaţi laşi şi fricoşi, să iasă în stradă propriile femei , copiii sau bătrînii lor ?

Dacă nu ei, atunci cine ?

Dacă nu acum, atunci cînd ?

Cînd va fi prea tîrziu...cînd vom fi cipuiţi şi nu vom mai avea voinţă proprie ???

Sigur că aici NU mă refer la acei bărbaţi care şi-au vîndut sufletul Necuratului pentru un pumn de dolari, ci la acei bărbaţi care mai au < coloana vertebrală > dreaptă, adic

Acei veritabili bărbaţi - oricît de puţini ar exista, fie şi o mie din cinci milioane - , acei bărbaţi - EROI ar trebui să ia atitudine FERMĂ împotriva HIDREI MASONICE mondiale sau doar locale din ţara asta, spre a ne demonstra că SEMINŢIA VITEJILOR de altă dată n-a dispărut pentru totdeauna, existînd doar în balade sau legende !

Repet :

Dacă nu voi, EROILOR, atunci CINE să iasă în stradă şi să protesteze pînă se obţin rezultate mulţumitoare ?

Dacă nu ACUM , atunci CÎND ???


Iar dacă sînteţi atît de LAŞI, atît de PROŞTI sau atît de INERŢI şi FRICOŞI, încît nu sînteţi capabili decît să beţi bere şi să citiţi pagina sportivă a ziarelor, atunci veţi avea O MARE SUPRIZĂ ÎN URMĂTORII DOI-TREI ANI !


NICI MĂCAR PENISURILE VOASTRE NU VOR MAI FI CĂUTATE DE VREO FEMEIE, DEOARECE DUPĂ CE VEŢI FI CIPUŢI, COCOŞEII VOŞTRI VOR FOLOSI DOAR LA ELIMINAREA BERII DIN VOI SAU CE ALTE LICHIDE MAI CONŢIN AMBALAJELE VOASTRE NUMITE TRUPURI !

Adică tocmai FALA VOASTRĂ CEA VESTITĂ VA FI ATUNCI, DUPĂ CIPUIRE, un simplu furtun de eliminare, zbîrcit şi inert , aşa cum sînt minţile multor bărbaţi actuali !


Şi dacă nu credeţi că va fi aşa, atunci informaţi-vă de pe internet, citind site-ul < Ieşirea din Matrix >, < yogaesoteric> şi multe altele, ci nu doar despre sporturile tembele, şi atunci, DUPĂ ce veţi citi ceea ce trebuie citit, dacă mai aveţi chef să continuati să dormiţi, înseamnă că sînteţi realmente aşa cum ne caracterizează masonii, adică GOIMI sau ANIMALE !!!


Dar oare chiar numai oameni/sclavi sînt printre noi ???
Eu unul cred că există şi EROI VERITABILI !

VOM VEDEA ÎN VIITORUL APROPIAT CÎŢI BĂRBAŢI VERITABILI MAI EXISTĂ ÎN ŢARA ASTA ŞI ÎN LUMEA NOASTRĂ !
ă au CARACTER, BUN SIMŢ şi o minimă INTELIGENŢĂ, pentru că sînt sigur că nu toţi bărbaţii de pe Pămînt s-au cretinizat de-a binelea, şi în afară de sport , maşini sau calculatoare, nu mai ştiu nimic !

1 comment

a fi spunea...

Si sub acest titlu au aparut acele cuvinte aiurea pe care va rog sa le stergeti si poate imi explicati cum au aparut acolo ?

6 aprilie 2011 la 06:13

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: