Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

Dovada că Osama bin Laden e mort încă din decembrie 2001!

vineri, 15 aprilie 2011

Se pare că avem confirmarea şi dovada că Osama bin Laden e mort din 13 decembrie 2001. Sursa articolului este site-ul Sovereign Independent. Să spicuim din el:

Fostul colonel în Marina Americană Bob Pappas spune de câţiva ani că bin Laden e mort de ani buni, dar puţini l-au crezut. Adevărul e că teroristul arab e mort încă din 13 decembrie 2001. Totuşi, faptul că s-au cheltuit sute de milioane de dolari pe operaţiunile forţelor speciale privind căutarea lui bin Laden, ştiindu-se că acesta era mort demult, e un lucru de o gravitate imensă. Cine răspunde pentru cei 200 de milioane de dolari cheltuiţi aiurea pe aceste operaţiuni?
Fostul preşedinte american George Bush, fostul secretar de stat al Apărării, Donald Rumsfeld, precum şi fostul vicepreşedinte Dick Cheney, au vorbit Americii şi lumii întregi despre faptul că bin Laden continua să ameninţe lumea, deşi ştiau perfect că el este mort. De ce-au făcut acest lucru? Probabil că din motive politice…dar cine va răspunde pentru asta? De ce, din când în când, au fost aduse la cunoştinţa publicului diverse casete video sau audio falsificate cu bin Laden, care ameninţa lumea cu noi atentate teroriste?
În raportul militar al generalului Stanley McChrystal nu se mai menţionează de “bin Laden” ca fiind o ameninţare teroristă, ci de “Mullah Omar”, mâna dreaptă a lui bin Laden. În discursul său de la Academia Militară West Point, preşedintele Obama n-a adus aminte nici el de bin Laden. Toate acestea sunt semne precum că administraţia Obama încearcă să recunoască, indirect, faptul că Osama bin Laden n-ar mai fi în viaţă.
Toată conducerea SUA ştia că bin Laden e mort din 13 decembrie 2001. Şi în loc ca această moarte să fie adusă la cunoştinţa publicului, să fie un punct de plecare pentru reunirea Americii, s-a preferat jocul acesta pervers al diversiunii şi înşelătoriei. S-a preferat continuarea războiului din Afghanistan, cu scopul declarat de a-l căuta pe bin Laden.
A fost cu adevărat bin Laden organizatorul atacurilor teroriste de pe 11 septembrie? Greu de crezut!
Înşelătoria bin Laden a fost una dintre cele mai mari farse din istoria omenirii. De fapt, nici măcar nu se ştie dacă Osama bin Laden este cu adevărat responsabil pentru atentatele teroriste de la World Trade Center din 11 septembrie 2001.
Ce fel de om era, de fapt, bin Laden? Făcând parte dintr-o bogată familie saudită, Osama s-a dus să lupte în anii 1980 împotriva ruşilor care invadaseră Afghanistan-ul. Americanii l-au ajutat atunci pe bin Laden, văzându-l ca un mare erou împotriva comuniştilor. Apoi, în anii 1990, bin Laden a avut o atitudine ostilă împotriva Israelului şi guvernului SUA, dar, din documentele de până în prezent, tonul său era moderat şi nu unul războinic. Din discursurile ţinute în anii 1990, se poate observa faptul că Osama n-a făcut niciodată ameninţări teroriste împotriva poporului american.
Bin Laden a negat întotdeauna orice legături cu actul terorist de pe 9/11. Şi a făcut asta de cel puţin 4 ori, cât mai era încă în viaţă. În plus, el i-a condamnat pe cei care au făcut atentatul terorist. Dar, ce-au făcut în schimb americanii? Au angajat actori care aduceau cu bin Laden, actori care contraziceau mărturiile publice ale lui bin Laden, şi care au pretins că ar fi Osama, cu mulţi ani după moartea acestuia.
În ziarele din Pakistan se ştia încă din 15 decembrie 2001 faptul că bin Laden a fost omorât, dar, cu toate acestea, guvernul SUA făcea presiuni publice (de ochii lumii) asupra guvernului pakistanez pentru prinderea lui bin Laden! Ce credibilitate ar mai putea avea astfel americanii în ochii lumii arabe? Că sunt doar nişte mincinoşi sau cu adevărat proşti!

Vor ajunge vreodată la închisoare cei care au minţit în legătură cu bin Laden?

P.S. Autorul articolului de mai sus (pe care l-am tradus şi adaptat parţial) susţine că poza pe care o vedeţi la începutul articolului a fi cea a lui bin Laden mort. C-o fi adevărată sau e doar un trucaj, rămâne de văzut.

8 comentarii

a fi spunea...

Ca si cum nu s-ar sti cine sint adevaratii teroristi ! Evident ca numai cine are interes sa minta, ne va minti. Si cine are interes ? Guvernele de fatada , la ordinul Elitei oculte malefice.Simplu ca bonjur.

15 aprilie 2011 la 07:22
Anonim spunea...

nu surprinde pe nimeni faptul ca bin laden nu mai exista decat ca fantoma pentru relizare actiunilor agresive ale conducerii americane pentru realizarea scopului proriu de dominatie alumii sacrificand un numar de americani prin daramarea turnurilor.

17 aprilie 2011 la 03:14
Anonim spunea...

Poza trucata clar...tipul care a editat poza nici macar nu s-a chinuit sa o modifice cum trebuie...Bin Laden traieste foarte bine sprijinit de agentii CIA...:-j

19 aprilie 2011 la 04:22
Anonim spunea...

...posibil sa fie trucata. Este pe net si ogasiti cu o cautare cu Osama dead sau cam asa ceva. Eu cred totusi ca e deja mort... chiar daca poza aia e adevarata sau nu e.

19 aprilie 2011 la 05:50
Anonim spunea...

poza nu este adevarata uitativa bine sa vedeti ca se vede partea de la nas in jos este poza veche si restul este trucaj

21 aprilie 2011 la 08:54
Anonim spunea...

binladen e omul cheie al americanilor domnilor nu lea facut deserviciu bachiar lea facut un mare serviciu guvernului american ,nu se vrea prinderea lui,

21 aprilie 2011 la 12:31
Anonim spunea...

Si inco dovada pt cei care cred in conspiratii....

http://www.veteranstoday.com/2009/12/05/years-of-deceit-us-openly-accepts-bin-laden-long-dead/

4 mai 2011 la 02:42
Anonim spunea...

pai si mesajul ce l-a trimis catre basescu ?

http://www.youtube.com/watch?v=h2AAhD8x2tw

12 ianuarie 2012 la 11:18

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: