Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

Biografii "celebre": Elena Udrea

miercuri, 6 aprilie 2011


Nota: Articolul este preluat de pe siteul News.ro Ştiri pe Blog
Elena Udrea e fiica unui tigan din Plescoi, sofer de autobuz (angajat la Intreprinderea Judeteană de Transport Local Buzău, pe autobuzele 6 si 7), decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de fiica-sa. Soferul se numea Dumitru (după alte surse, Gheorghe) Udrea (Nea Mitică), originar din Pietrosu.
Intr-o zi, acesta a făcut o cursă lungă-lungă, pină in comuna lui Nicolae Labis, Mălini (jud. Suceava). Acolo a intilnit-o pe Maria Veliceasa (născută in 1951), femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. Cei doi s-au căsătorit, iar la 26 decembrie 1973 s-a născut un copil de sex feminin, care avea să primească două nume: Elena Gabriela.
Faptul că este o tigancă imputită a fost recunoscut de Mădălin Voicu, care a declarat, invitat fiind la una din emisiunile lui Mihai Morar, că: “Mă abtin, pentru că Elena Udrea este co-etnica mea. Nu vreau să spun mai multe, dar stiu ce vorbesc, pentru că le cunosc «pedigree-ul» tuturor. Sint sigur de ce spun”, a declarat artistul si omul politic de origine rromă.
Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un betiv puturos, care avea ca avere 2 bordeie si ceva teren din care vindea cite o bucată cind răminea fără bani. Căsătorit de 2 ori, a avut 8 copii: 4 i-a tinut in bătătură (Ionită, Paraschiva, Garofa si Gheorghe), iar pe ceilalti 4 i-a dat la căminul pentru copii fără posibilităti (Costică, Pavel, Viorica si Maria, viitoare mamă a parasutei).
Familia Udrea a locuit in Plescoi, apoi in gazdă la Buzău incepind cu 1979, cind Gabriela avea 6 ani, in casa unei femei pe nume Mariana Dragomir, contabilă la ADAS; sotul acestei femei lucra pe acelasi autobuz, cu schimbul, cu Mitică Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare bilete pe autobuz (cum era pe atunci). Cind Elena Gabriela Udrea era in clasa a VI-a (la Scoala nr. 16), familia s-a mutat la o altă adresă in Buzău.
In ultimele clase de liceu (făcut la B.P.Hasdeu, intre 1988-1992), fata a inceput să-si “alerge caii”, devenind, efectiv, prostituată. In mod concret, ea “presta” la o matroană pe nume Petruta, care tinea un bordel clandestin, in două apartamente, pe aceeasi scară (unul lingă altul), dintr-un bloc cu 4 etaje, situat in Cartierul Micro V din Buzău. “Tanti” Petruta ii făcea “lipeala” si cu clienti din Bucuresti, unde “eleva” Găbita se ducea cu trenul, dar se intorcea cu limuzina, plină de bani si atentii.
Militia de Moravuri din Buzău o avea in evidentă. La scoală, Ciocănitoarea Woodrea mergea tiris-grăpis, fiind aproape repetentă. După ce s-a mutat cu familia de la Plescoi – la Buzău, la virsta de 6 ani, Elena Udrea si-a petrecut verile in satul Pietrosul (comuna Costesti), situat pe Valea Buzăului, la bunicul din partea tatălui (Gheorghe Udrea, zis Cantoneru), unde acesta avea o mostenire de familie. Apoi, cineva a prezentat-o pe tarfotina Gabriela (asa cum o stiau, colegii de clasă si anturajul, pe Elena Udrea) celebrei matroane locale “Tanti Petruta”. “Tanti Petruta” a fost cea care a propulsat-o mai departe, in cercurile prostitutiei din Bucuresti, aceasta fiind in legătură cu unul dintre faimosii “pesti” ai Capitalei anilor ‘90, Ion Răget, poreclit Printisoru’. “Tanti Petruta” ii furniza, la comandă, Printisorului, pe bază de comision, “prospătură” pentru străinii cazati la Intercontinental, in marea lor majoritate arabi si turci, care se dădeau investitori străini aflati in prospectarea pietei. Prietena si partenera Nimfei din Plescoi, Beatrice Comăniceanu, l-a cunoscut, si ea, foarte bine, pe putregaiul Răget, pe care l-a si apărat in instantă, cam prin anul 2002, cind acesta a primit citiva ani cu suspendare (apoi, borfasul a fugit in Spania). In paralel, Elena Udrea si prietena ei, Beatrice Comăniceanu, mergeau “la produs ” si in zona căminelor studentesti de la Grozăvesti. Acolo e un restaurant-bordel, al arabului Nassar (cumnat cu parlamentara PSD Rodica Nassar), unde prostituatele se culcau, pe bani, mai ales cu studenti medicinisti (tot arabi).
Generalul Cornel Baltă stie totul despre “cartea de muncă” a Elenei Udrea. Printisoru’ a fost cel care i-a făcut Elenei Udrea cunostintă cu tiganul Dorin Cocos, un obscur bisnitar, care aducea marfă din Turcia si o vindea in bazar. E adevărat ce spune in presă, “avocata” Beatrice Comăniceanu, că l-au cunoscut pe Cocos intr-un club, dar probabil că acolo era si “seful” lor, Răget. In tot ceea ce face, de cel putin 15 ani incoace, Elena Udrea se serveste de practicile de “magie neagră” ale cunoscutei vrăjitoare Cati, de la Mărăcineni, bună prietenă cu mama Elenei Udrea (aproape de Plescoiul natal al tatălui ei).
Se pare că asa le-a sucit mintile lui Dorin Cocos si Traian Băsescu. Prin farmece si magie neagră, făcută de vrăjitoare, Cocos a luat-o de nevastă pe curvistină, desi stia ce “specializare” are Găbita si ce muncă prestează in schema de afaceri a Printisorului. “Dispeceratul” retelei de prostitutie pe care o patrona Ion Răget, in Bucuresti, se afla pe Str. Stefan Furtună nr. 9, la etajul II al unui bloc vechi (vizavi de Muzeul Militar si aproape de Gara de Nord – de altfel, aproape toată strada e un fel de Crucea de Piatră). Acolo se duceau prostituatele, inclusiv Elena Udrea, să-si primească banii si viitoarele comenzi si să regleze si alte chestiuni.
Iată numai citiva dintre membrii (sau simpatizantii) PDL care i-au făcut “bucuria” Ciocănitoarei Woodrea: Traian Băsescu, Cezar Preda, Cristian Poteras, Florin Popescu, Gabriel Oprea, Cătălin Predoiu, consilierul ei, Stefan Susai s.a. “Cariera” parasutei s-a declansat o dată cu solicitarea lui Cocos către Oprea, de a-i aranja intrarea. Acum ea fără studii, sugace amărită de la tară, si vorbind cu parteneru’ lui de afaceri Gabriel Oprea, ce zice Cocos? Băi Oprea, tu ai relatii peste tot, eu sint un tigan amărit, bag-o si tu in politică. Chiar de n-are studii. Lasă că avem bani. Si uite asa ii făuriră o diplomă in Drept, la rapid, la Universitatea “Dimitrie Cantemir”, intre 1992-1996, iar ulterior Oprea, ca director la Colegiul National de Apărare (2000-2001 si “profesor” din 2001), i-a băgat si vreo 2 diplome de acolo.
Mai precis, a “urmat” cursurile Colegiului National de Apărare, pe care le-a terminat cu o lucrare pe tema intereselor NATO in zona Mării Negre si Caucaz. Ce cunostinte are in geopolitică, numai săracii arabi supti o mai stiu… Si uitea asa ii făcură un CV, mai cu bube, dar universitar. Toată tărăsenia pleacă de la Restaurantul Trei Cocosi. Dacă verificati, Gabriel Oprea a fost partener cu Cocos, dar pentru că trebuia să devină prefectul Capitalei (intre 2002-2003) a trebuit să iasă din afaceri. Asa se leagă diplomele “Udrei” cu functiile lui Gabriel Oprea. In 1997 i-a deschis Cocos si un butic de avocatura, spaga fiind la data respectivă de cca. 20.000 euro, dar pentru asta ar trebui luati la bani mărunti sefii de la Baroul Bucuresti, ei stiu mai bine. Prin urmare, in “biografie” apare ca avocat titular al Cabinetului Individual de Avocatură “Udrea Elena Gabriela” din Bucuresti – că de, geniul plescoian trebuia să presteze (ca de altfel si chilotzarul Gabi fixativ, ajuns din capitan de chiloti-izmene la Hotelul Agat, unde făcea trafic cu calcan, fix general de Justitie…).
In plus, deoarece acum era plină de stiintă juridică cum era odinioară plină de altceva, a fost putin intre iunie 2004 si februarie 2005 consilier in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti, presedinte al Comisiei Juridice si de Disciplină, din partea PNL – unde presta la data respectivă. In politică a impins-o Virgil Asztalos Măgureanu, care a dirijat-o pe parasută către PSD, prin Cozmin Gusă. Apoi, a fost teleghidată către PNL, prin Varujan Vosganian. In 2002 a intrat in Partidul National Liberal, iar in iunie 2004 a devenit consilier municipal din partea PNL. Pe 21 octombrie 2005 a demisionat din PNL, iar la 12 februarie 2006 se inscrie in PD – si incepe ascensiunea fulminantă, sub atenta oblăduire a chiorului. La PD si, implicit, la Traian Băsescu a ajuns prin intermediul Mioarei Mantale.
Lumea vorbeste că această nimfomană din Plescoi s-ar fi tăvălit si cu următorii: Varujan Vosganian, Paul Păcuraru, Sebastian Vlădescu, S.O. Vantu, C.P. Tăriceanu, Dinu Patriciu, Theodor Stolojan. Pină in octombrie 2005, borfetina a fost consilier de Stat la Administratia prezidentială, sef al Cancelariei prezidentiale (evident, datorită adincii “competente” politico -juridice), functie detinută acum de Cătălin Avramescu. In toamna anului 2005, ea a demisionat din functia detinută la Presedintie, invocind atacurile “profund nedrepte” indreptate asupra sa si a altor persoane care sustin lupta anticoruptie, precum si faptul că nu doreste ca prin insinuările la adresa sa să devină “o vulnerabilitate a demersurilor presedintelui”.
In 13 aprilie 2005 apare in “Academia Catavencu” un interviu in care Elena Udrea este intrebată dacă este iubita lui Traian Băsescu. Răspunsul ei a fost: “Stiti de cind astept intrebarea asta? La intrebarea asta pot să vă răspund peste zece ani?”. Desi nu mai era consilier prezidential, făcea vizite nocturne la Cotroceni, asa cum a dezvăluit “Jurnalul National”, Presedintie si SPP, refuzind să explice scopul acestor vizite. Conform unor surse din Palatul Cotroceni, citate de presă, Elena Udrea intra foarte des in sediul Administratiei prezidentiale, după ce si-a dat demisia din functia de sef al Cancelariei prezidentiale. Sursele amintite sustin că, timp de un an, ea si-a păstrat chiar si biroul din vecinătatea cabinetului lui Traian Băsescu. Intrebată despre vizitele nocturne, borfetu’ a răspuns sec: “Nu comentez”. Intrebat si el de ce masina Elenei Udrea intră noaptea la Palat, Traian Băsescu a spus sec: “Spuneti o minciună. Confundati o masină cu o femeie. Eu n-as face confuzia asta”. Apoi a argumentat că a venit să alimenteze, că era combustibilul mai ieftin!
In 30 noiembrie 2008, Elena Udrea a fost aleasă deputat. Pe ce criterii? Ştiu mai bine ştabii PD-L-ului cu Băsescu în frunte… De unde credeţi că au ieşit atâtea vorbe? Pentru că, deh, se ştie că ţigăncile sunt cele mai fierbinţi între… picioare! Iar de aici înainte, Ciocănitoarea Woodrea din Pleşcoi şi-a folosit, probabil, aceste abilităţi pentru a ajunge chiar şi ministreasă…

7 comentarii

Anonim spunea...

ce mizerie!! ce plm articol e asta? asa limbaj? vai m.o.rtii vostri. bag p00la in site'ul vostru

10 aprilie 2011 la 04:44
Anonim spunea...

Nu vrei sa ne bei oo-le? Pedelistule jegos! Te enerveaza limbajul? Dar limbajul Marinarului Chior de la Cotroceni nu te enerveaza? Ala care zice "mooie v-am spus", care da cu pumnul in copii? Ala care zice "tiganca imputita"???
HUOOOO!

10 aprilie 2011 la 09:25
Anonim spunea...

Nenorocirea acestei tari s-a chemat de mult timp ELENA ! Curva jidaneasca a boului Carol al 2-lea,Crva din gara de nord a plavanului cismar,Curva tiganeasca din Plescoi a jidanului chior si curva cea mai mica care sare din P--a in p--a de la Hrebe junior,la tiganul zis Sida

7 august 2011 la 15:58
Anonim spunea...

(ACTORUL VASILE BUTNARU)Train Basescu:Vasile,lumea are dreptate...Sunt om si mai fac greseli...

18 februarie 2013 la 03:20
Anonim spunea...

Afrodita ud-rea I-a sucit mintile marinarului bisnitar promovat in politica de jidanul communist petre roman . vai de capul acestei tari. cu cat ne ducem mai repede in cacat cu atat mai bine!! numai asa se vor trezi adormitii de romani aburiti de 60 de ani de jidanii comunisti Lenin Stalin Iliescu Constantinescu si Basescu

13 iulie 2013 la 23:52
Anonim spunea...

Romanii nu mai au scapare ,pentru ca au in sange vocatia de slugi. De 25 de ani sujntem condusi numai de straini care au promovat podoabe precum udrea. Cu un prim aurolac hot si mincinos ,cu un ministru la cultura ungur agramat ,cu voiculescu la pargiile guvernului si cu un fanfaron ca cacarau ne-an dus dracului!!!

4 martie 2014 la 04:29
Anonim spunea...

Hai mai bine sa facem ceva, ca de plans o facem cu totii dar schimbarile nu vin singure. Nu sunt credincios dar sunt multe vorbe vechi, preluate din intelepciunea popoarelor, transpuse in religie,de mare intelepciune cum ar fi: "Dumnezeu iti da dar in sac nu-ti baga"

29 iunie 2014 la 12:25

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: