Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

O fotografie șocantă: Traian Băsescu e bolnav și disperat!

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Premierul Emil Boc a mers, ieri seară, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu preşedintele Traian Băsescu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.
Discuţiile au avut loc în contextul protestelor de stradă care se desfăşoară atât în Bucureşti cât şi în alte oraşe.
Boc a mai fost la Cotroceni în ultimele zile, tot pentru a primi indicatii asupra modului in care ar trebui sa gestioneze criza politica.

Traian Băsescu nu s-a aratat aproape deloc in aceste zile si nici nu a avut nicio pozitie oficiala vis-a-vis de cele noua zile de proteste continue care au zguduit România  si a miilor de protestatari care ii contesta regimul politic, regim in care 90% dintre români nu au incredere.
Ceea ce nu aparut in presa, vă prezentăm acum: fotografia următoare a fost făcută cu un telefon mobil la ultima intalnire a apropiatilor regimului cu Basescu si il prezintă pe acesta asa cum arată acum.... muncit de ganduri, nelinistit, nesigur pe el, cu o sănătate precară.

Traian Băsescu a ajuns o umbră! Pe drept cuvant, protestatarii din intreaga Românie ii cer demisia... "Băsescule, mergi la doctor si lasa-ne!"
Cititi si:
Traian Băsescu este extrem de grav bolnav

5 comentarii

Anonim spunea...

E beat si e terminat da-l deaq! HUOOOOOOO! Jos cu el!

21 ianuarie 2012 la 07:18
Anonim spunea...

Beat poate.Asta vrea sa ne ingroape pe toti si culmea ca s-ar putea sa-i surada ideea. Purerea corupe, se crede D-zeu.Noi viermii ne taram, el se crede invincibil si ca atare cand il deranjam ne va elimina. Nu contammmmm

21 ianuarie 2012 la 09:48
Anonim spunea...

Adica vreti a spune ca acea sedinta a fost cu usile deschise,cu presa de fata,hm,sau poate Boc i-a facut o poza lui Base asa pe ascuns ca sa o aiba ca amintire.Ce dezinformatori sinteti.Nu vreau sa ma intelegeti gresit nici eu nu-l mai vreau pe Base,dar informatiile care le postati pe blog duc la minciuna si dezinformare,si nu cred ca vreti sa va pierdeti credibilitatea si sa aveti soarta partidului noua dreapta,Dan Diaconescu,TVR,si multi altii care s-au perindat in zonele cu protestatari.

21 ianuarie 2012 la 10:31
sulfy spunea...

sa vazut in declaratia din data de 24.01.2012 ca este obosit , speriat si nedormit , avea ochi umflati cat cepele si fata buhaita

24 ianuarie 2012 la 21:02
Anonim spunea...

daca ii iau fatza in p..la isi revine instant! BASE itzi dau la m.ie baaaaaa!

26 ianuarie 2012 la 05:45

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: