Despre proiectul "Surse"

"Surse.org" este un exemplu de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, -acest Blog. Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline! Important: Articolele trebuie sa se incadreze in profilul de "dezvaluiri" al siteului!
Siteul poate fi accesat si la adresa: http://scurse.blogspot.com/ si la adresa: http://www.surse.org/

La ce ne foloseşte "Scutul Antirachetă" ? România a devenit o ţintă pentru super-rachetele ruseşti

duminică, 18 decembrie 2011

 Declaratia unui General rus: "Construim o rachetă antiscut - monstrul de 100 de tone".
Generalul Serghei Karakaev, şeful forţelor strategice ruseşti, a declarat că ţara sa vrea să construiască un nou tip de rachetă, capabilă să treacă de interceptoarele din orice scut antirachetă, chiar şi unul amplasat în spaţiul cosmic.


Dacă SUA pun sisteme antirachetă în spaţiu, lucru care nu poate fi exclus, dată fiind cercetarea intensivă în acest domeniu, potenţialul actualelor rachete intercontinentale ar putea fi insuficient ca să depăşească scutul antirachetă. Aşa că trebuie să construim noi rachete intercontinentale de 100 de tone, a spus Karakaev, potrivit Russia Today”.
Generalul rus a dezvăluit faptul că aceste rachete ar fi mai performante, fiind propulsate de combustibil lichid, mai bune şi mai rapide decît cele cu combustibil solid. Această nouă armă ar fi dotată cu încărcătura explozivă convenţională, nu cu una nucleară, a mai spus Karakaev. Şeful forţei de rachete militare a Rusiei a mai spus şi că, deocamdată, cele pe care le deţine Rusia sînt suficiente pentru a trece de scutul antirachetă proiectat al Statelor Unite, ale căror interceptoare vor fi montate în România, la Deveselu. El a reiterat faptul că rachetele ruseşti ar putea fi îndreptate spre bazele antirachetă americane, ceea ce înseamnă că şi spre România. Rusia şi SUA au controverse în legătură cu amplasarea facilităţilor americane antirachetă în Europa, aproape de spaţiul rusesc. Deşi acestea nu prezintă pericol pentru Rusia, ale cărei rachete ar putea depăşi lejer cele circa 20 de interceptoare ce vor fi plasate, Kremlinul cere mai multe garanţii de securitate şi chiar participarea la scut.

1 comment

Anonim spunea...

Propaganda post Sovietica debila.
Ca atare dupa aceasta amenintare cu vrajeala din Rusia,Romania trebuie sa detina sateliti de detectie pe o raza de 10.000 Km.,posibilitatea de atac prevantiv,conventional si deseuri radioactive care sint in posesia Romana.Amenintarea Rusa este doar vrajeala,nu mai are valoare deoarece mor si ei radiati cu zecile de milioane.

19 decembrie 2011 la 17:01

Trimiteți un comentariu

RomaniaLeaks.org comentarii: